Arkkienkelit


Ihanaa enkelienergiaa kerralla kaikki
12. Arkkienkelien aktivoinnit 580€
(arvo.600€)
Hinta sisältää aktivoinnin sekä materiaalin.
Tilaus lomake sivun lopussa.


Arkkienkeliaktivoinnit

Gabriel

50 €


"Jumala on minun vahvuus". Taiteen, viestinnän suojelusenkeli, suojelee kaikkia taiteilijoita, kirjoittajia, lapsien suojelija, auttaa lapsen maailmaan ja vaalii hedelmällisyyttä.

Mikael

50 €


"Joka on kuin Jumala". Suojaus, negatiivisten energioiden puhdistaminen, henkien vapauttaminen, auttaa johtajuudessa, yhdistyy kurkkuchakraan, eli puhut ja pysyt totuudessa.

Raphael

50 €


 "Jumala parantaa" tai "Jumala oli parantunut". parantavaa energiaa ihmisille ja eläimille, ohjausta ja tukea hoito ja parannustyötä tekeville. Yhdistyy kolmanteen silmään, eli auttaa selvänäköisyyden aukeamisessa, ja on matkamiesten suojelija.

Uriel

50 €


"Jumalan valo". Auta meitä selviytymään stressaavissa
tilanteissa. Auttaa löytämään rauhan elämän myrskyissä. Suuri lohduttaja ja auttaja, muistuttaa meitä, että "kaikki tulee olemaan hyvin." Tuo kirkasta Valoa pimeyteen, auttaa meitä jaksamaan ja tasoittaa elämämme polkua. Työskentelee lasten kanssa, ja auttaa heitä opiskelussaan.

Jophiel

50 €


 "Jumalan kauneus". Tunnetaan "taiteilijoiden suojelusenkeli".
Taidehankkeiden ja taiteilijoiden suojelija, ylläpitää ihmisillä kauniita ajatuksia, antaa luovuutta ja iloa.

Zadkiel

50 €


"Jumalan vanhurskaus". Hyväntahtoisuus, armo, myötätunto, fyysistä ja henkistä paranemista, muistin parantamiset, tutkimukset, testit, apua anteeksiantoon itsellesi ja muille.

Samuel

50 €

rakkauden ja myötätunnon enkeli.
Hän auttaa sinua avaamaan sydämesi suurentamalla sisäistä rakkauden liekkiäsi ja täyttää sinut pyyteettömällä rakkaudella ja opastaa sinua ilmaisemaan rakkautta

Metatron

50 €


"Joka on nähnyt Jumalan kasvot" Puhdistaa negatiivisia ajatuksia ja ajattelun muotoja sekä antaa mielenrauhaa.

Sachiel

50 €


Veden, rikkauksien, menestyksen, vaurauden, sadon ja aineellisen hyvinvoinnin enkeli

Sandalfon

50 €.

Hän on musiikin ja rukouksen arkkienkeli.

Hän auttaa meitä ylläpitämään selkeää yhteyttämme Äiti Maahan. Hän on vastuussa Maatähtichakrastamme, minkä kautta olemme yhteydessä Äiti Maan sydämeen. Tämän energiakeskuksen kautta voimme saada selkeämmän yhteyden omaan itseemme, sekä ainutlaatuiseen potentiaaliimme.

Razkiel

50 €

"Jumalan salaisuus" Hänen sanotaan seisovan hyvin lähellä Jumalaa. Raziel auttaa meidän tietoisuuttamme laajenemaan ja auttaa meitä pääsemään käsiksi tietoon, joka auttaa meitä omassa luomistyössämme. Kun haluat ottaa oman manifestointivoimasi vahvemmin käyttöösi, Raziel voi tuoda tietoosi uutta energiaa ja näkemystä, jonka avulla voit luoda unelmiasi todeksi entistä helpommin.

Haniel

50 €

"Jumalan armo". Haniel liittyy vahvasti Venus planeettaan, rakkauteen ja siksi tällä voi hoitaa lähes kaikkia rakkaus asioita. Auttaa pääsemään irti surusta ja tuskasta.

Jokaisesta yli 100 euron ostoksesta saa kassa-alennuksen 10 % jos maksaa kaikki hoidot/aktivoinnit kerralla!

Tilaa palvelumme

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.