Arkkienkelit


Ihanaa enkelienergiaa kerralla kaikki
12. Arkkienkelien aktivoinnit 580€
(arvo.600€)
Hinta sisältää aktivoinnin sekä materiaalin.
Tilaus lomake sivun lopussa.


Arkkienkeliaktivoinnit

Gabriel

50 €


"Jumala on minun vahvuus". Taiteen, viestinnän suojelusenkeli, suojelee kaikkia taiteilijoita, kirjoittajia, lapsien suojelija, auttaa lapsen maailmaan ja vaalii hedelmällisyyttä.

Means "God is my strength". Art, communication, for all artists, writing, child conception and fertility.

Mikael

50 €


"Joka on kuin Jumala". Suojaus, negatiivisten energioiden puhdistaminen, henkien vapauttaminen, auttaa johtajuudessa, yhdistyy kurkkuchakraan, eli puhut ja pysyt totuudessa.

Means "He who is like God". Protection, space clearing, spirit releasement

Raphael

50 €


 "Jumala parantaa" tai "Jumala oli parantunut". parantavaa energiaa ihmisille ja eläimille, ohjausta ja tukea hoito ja parannustyötä tekeville. Yhdistyy kolmanteen silmään, eli auttaa selvänäköisyyden aukeamisessa, ja on matkamiesten suojelija.

Means "God heals" or "God had healed". Healing humans and animals, guidance and support for healers.


Uriel

50 €


"Jumalan valo". Auta meitä selviytymään stressaavissa
tilanteissa. Auttaa löytämään rauhan elämän myrskyissä. Suuri lohduttaja ja auttaja, muistuttaa meitä, että "kaikki tulee olemaan hyvin." Tuo kirkasta Valoa pimeyteen, auttaa meitä jaksamaan ja tasoittaa elämämme polkua. Työskentelee lasten kanssa, ja auttaa heitä opiskelussaan.

Means "Light of God". Help us to cope with stressful situations. Finding our peace in life's storms. A great comforter and helper to remind us, that "everything is going to be ok." Shine his light in the darkness and light up our life's path. Great energy when working with children.

Jophiel

50 €


 "Jumalan kauneus". Tunnetaan "taiteilijoiden suojelusenkeli".
Taidehankkeiden ja taiteilijoiden suojelija, ylläpitää ihmisillä kauniita ajatuksia, antaa luovuutta ja iloa.

Means "Beauty of God". Known as "patron of artists". Artistic projects and artists, beautiful thoughts, creativity.

Zadkiel

50 €


"Jumalan vanhurskaus". Hyväntahtoisuus, armo, myötätunto, fyysistä ja henkistä paranemista, muistin parantamiset, tutkimukset, testit, apua anteeksiantoon itsellesi ja muille.

Means "The righteousness of God". Benevolence, mercy, compassion, physical and emotional healing, memory enhancement, studies, tests, help to forgive yourself or someone else.

Samuel

50 €

Rakkauden ja myötätunnon enkeli.
Hän auttaa sinua avaamaan sydämesi suurentamalla sisäistä rakkauden liekkiäsi ja täyttää sinut pyyteettömällä rakkaudella ja opastaa sinua ilmaisemaan rakkautta

Helps you open your heart, teach you how to love yourself and others.Metatron

50 €


"Joka on nähnyt Jumalan kasvot" Puhdistaa negatiivisia ajatuksia ja ajattelun muotoja sekä antaa mielenrauhaa.

Clearing of negative thoughts and thought forms. Instilling peace of mind. Cleansing and purification of rooms and areas.

Sachiel

50 €


Veden, rikkauksien, menestyksen, vaurauden, sadon ja aineellisen hyvinvoinnin enkeli

Means "the covering of God". Great to invoke for matters involving money, finance, law, politics, and religion.


Sandalfon

50 €.

Hän on musiikin ja rukouksen arkkienkeli.

Hän auttaa meitä ylläpitämään selkeää yhteyttämme Äiti Maahan. Hän on vastuussa Maatähtichakrastamme, minkä kautta olemme yhteydessä Äiti Maan sydämeen. Tämän energiakeskuksen kautta voimme saada selkeämmän yhteyden omaan itseemme, sekä ainutlaatuiseen potentiaaliimme.

Means "Brother" Metatrons twin brother. Angel of prayers and music.

Razkiel

50 €

"Jumalan salaisuus" Hänen sanotaan seisovan hyvin lähellä Jumalaa. Raziel auttaa meidän tietoisuuttamme laajenemaan ja auttaa meitä pääsemään käsiksi tietoon, joka auttaa meitä omassa luomistyössämme. Kun haluat ottaa oman manifestointivoimasi vahvemmin käyttöösi, Raziel voi tuoda tietoosi uutta energiaa ja näkemystä, jonka avulla voit luoda unelmiasi todeksi entistä helpommin.

Means "Secret of God" Help you manifestations and guide you your own lifepurpose.

Haniel

50 €

"Jumalan armo". Haniel liittyy vahvasti Venus planeettaan, rakkauteen ja siksi tällä voi hoitaa lähes kaikkia rakkaus asioita. Auttaa pääsemään irti surusta ja tuskasta.

Also known as Anael and Aniel. Means "Joy of God" or "Grace of God". Since Venus is associated with Hanael, this Archangel is excellent to invoke in all matters of love. Helps you to let go of sorrow and pain.

Haluan korostaa, että kaikki Arkkienkeli aktivoinnit olen saanut suoraan Ole Gabrielsenilta. Aktivointienergia on siis puhdas, koska se menee näin: Arkkienkeli - Ole Gabrielesen - minä - sinä?

Jokaisesta yli 100 euron ostoksesta saa kassa-alennuksen 10 % jos maksaa kaikki hoidot/aktivoinnit kerralla!

Tilaa palvelumme

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.