Chakrat

Chakrat


Meidän pitää mennä rakkaudella vuoteen,2020 avata sydän ja toimia sitä kautta ♥

Mutta sydänchakra ei toimi kunnolla, jos alemmat chakrat on tukossa. Jotta saisit sydänmesi täyteen loistoon, sinun pitää puhdistaa myös alemmat chakrat!

Juurichakra, elämämme perusta. Sielä on kaikki pelkomme liittyen kotiin, turvallisuuteen ja rahaan

Sakraalichakra, tämä chakra pystyy toimimaan ihan itsenäisesti, eli tämä ei ole riippuvainen muiden chakrojen toiminnasta, mutta muut ovat hänestä. Tätä minä sanoisin meidän mielihalujemme keskuksesi, mutta sinä et voi nauttia elämästä, jos tämä on tukossa. Tämä chakra myös hallitsee meidän sukuelimiä, ja samalla meidän seksuaalisia haluja. Jos tämä chakra on tukossa, seksuaaliset mieltymykset saattavat olla epätasapainossa. Eli esim. tyydytät elämäsi muita tarpeita seksifantasioillasi, tai sitten kieltäydyt hellyydestä kokonaan. Kun sydän ja Sakraalichakra ovat tasapainossa seksuaalinen kanssakäyminen on tasapainossa ja oikean kumppanikin löytyy paremmin.

Ja Solar plexus, antaa meille rajat. Kun tämä chakra on tasapainossa, ihminen säteilee kuin aurinko ja hehkuu rauhaa elämää kohtaan.

Kun siis saat nämä kolme tasapinoon, sinä saat Sydänchakrasi loistamaan, ja näin pystyt vastaanottamaan mitä suurempaa rakkautta, mistä haaveilet. Opit rakastamaan itseäsi ja muita.

Sitten meillä on vielä nämä ylemmät chakrat.

Olen koonnut kaksi hoitopakettia:

Chakrojen puhdistus Arkkienkeleiden kanssa.

- Puhdistetaan jokainen chakra erikseen, ja mukana 48 sivuinen tietopaketti chakroista

Hinta 35 €

Chakrojen puhdistus Arkkienekleiden ja Ylösnousseitten mestareitten kanssa

- Puhdistetaan jokainen chakra erikseen, ja mukana 48 sivuinen tietopaketti chakroista

- Lisänä vielä hoito, jossa puhdistetaan chakrat kerralla yhdessä hoidossa

Hinta 50 €

Varaa hoidot alla olevalla lomakkella: