Enkelinumerot

Enkelinumero

Enkelit viestivät asioita monella eri tavalla. Voit löytää höyhenen, kuulla radiosta jonkun musiikin tai sanat, jotka ovat vastaus sinun kysymykseesi, se voi olla viesti ystävältä, puhelinsoitto, tai ihan vaan vaikka jokin numerosarja joka toistuu.

Enkelinumerot ovat monesti samaa numeroa monta peräkkäin, eli esim. 111, 222 tai 333 ja niillä omat merkityksensä. Laitan tähän teille niistä pienimuotoisen esittelyn:


111 - Tarkkaile huolellisesti ajatuksiasi, varmista että ajattelet vain sitä mitä haluat, ei sitä mitä et halua. Tämä sarja on merkki siitä, että mahdollisuus on avautumassa ja ajatuksesi toteutuvat ennätys vauhtia. 111 on kuin salamavalon kirkas välähdys. Se tarkoittaa, että maailmankaikkeus on juuri ottanut kuvan ajatuksistasi ja alkaa toteuttaa niitä. Oletko tyytyväinen ajatuksiisi, jotka maailmankaikkeus on napannut? Jos et ole, korjaa ajatuksiasi (pyydä enkeleiltäsi apua, jos sinulla on vaikeuksia ajatuksiesi valvonnassa tai ohjauksessa).

222 - Vastaistutetut ajatuksemme alkavat versoa todellisuuteen. Jatka niiden kastelua ja hoivaamista, ja pian ne puhkeavat maan pinnalle jolloin näet todisteen ajatuksiesi toteutumisesta. Toisin sanoen, älä luovuta viittä minuuttia ennen ihmettä. Ajatustesi toteutuminen on sinulle pian päivänselvää, joten jatka hyvää työtä! Ajattele positiivisia ajatuksia, jatka vahvistavia ajatuksia ja mielikuva-ajattelua.

333 - Ylösnousseet Mestarit ovat lähelläsi ja haluavat sinun tietävän, että heidän apunsa, rakkautensa ja toveruutensa ovat sinun. Kutsu Ylösnousseita Mestareita usein, varsinkin silloin kun näet numero 3 sarjoja ympärilläsi. Joitakin kuuluisia Ylösnousseita Mestareita: Jeesus, Mooses, Maria, Quan Yin ja Jogananda.

444 - Enkelit ovat ympärilläsi ja vakuuttavat rakkaudestaan ja avustaan. Älä murehdi, koska enkelten apu on lähellä.

555 - Turvavyö kiinni. Suuri elämänmuutos on kohdallasi. Tätä muutosta ei pidä nähdä positiivisena tai negatiivisena, koska kaikki muutokset ovat vain osa elämän kulkua. Ehkä muutos on vastaus rukouksiisi, joten jatka edelleen näkemästä ja tuntemasta itsesi rauhan tilassa.

666 - Ajatuksesi ovat nyt pois tasapainosta, keskityt liikaa maalliseen maailmaan. Tämä numerosarja pyytää sinua tasapainottamaan ajatuksesi taivaan ja maan välillä. Kuten Vuorisaarnassa, enkelit pyytävät keskittymään henkeen ja palveluun, tiedä että maalliset ja tunteelliset tarpeesi tulevat täyttymään automaattisesti.

777 - Enkelit antavat aplodit sinulle, onnittelut, onni ja menestys seuraavat sinua. Jatka hyvää työtä ja tiedä että toiveesi on toteutumassa. Tämä on hyvin positiivinen merkki ja tarkoittaa että voit odottaa ihmeitä tapahtuvan.

888 - Vaihe elämässäsi on päättymässä, tämä on etukäteisilmoitus, että voit valmistautua. Tämä numerosarja voit tarkoittaa, että tunne-elämässäsi tai suhteissasi jokin vaihe loppuu. Se tarkoittaa myös, että tunnelin päässä näkyy valoa. Lisäksi se tarkoittaa "Sato on kypsä, korjaa se ja nauti siitä". Toisin sanoen älä vitkastele vaan tee siirtosi ja nauti työsi hedelmistä.

999 - Päätös. Suuri vaihe elämässä on päättynyt. Niille valotyöläisille jotka ovat mukana Maan parantamisessa se merkitsee "Töihin siitä, Äiti Maa tarvitsee sinua nyt".

000 - Muistutus siitä, että olet yhtä Jumalan kanssa ja että tunnet Luojasi rakkauden läsnäolon. Se on myös merkki siitä, että joku tilanne on kiertänyt koko kehän ympäri.

Eli esim kellon aika 11.11 tai päivämäärä 1.11. ovat erittäin voimakkaita, ja silloin kannattaa olla kyllä valppaana.

Eli enkelit viestivät niin monin eri tavoin, koska enkelit eivät voi kirjoittaa viestejä taivaalle. Eli jos näet toistuvasti samoja numerosarjoja, kuulet samat laulunsanat moneen kertaan, tai vaikka joku laulu soi sinun päässäsi yhtäkkiä, niin kukas niitä sinulle soittelee tai viestii numeroilla, enkelisi tietenkin. Ja tämä on se tapa millä herkistyt ja huomaat että enkelisi todella ovat rinnallasi.

Harjoitus: Pyydä enkeliltäsi merkkiä. Eli pistä vaikka tässä vaiheessa silmäsi kiinni ja hengitä pari kertaa syvään henkeä. Niin että otat ilmaa nenän kautta ja puhallat suun kautta pihalle. Sitten mieti jotain asiaa mieltä askarruttavaa asiaa, ja pyydä siitä merkkiä. Eli esimerkiksi, oletko enkeli täällä lähellä minua? Jos olet niin anna minulle selvä merkki. Odota ja luota että merkki tulee. Se ei tule heti, vaan siinä voi mennä hetki aikaa, eli olet vain luottavainen ja valppaana.