Kundalini Reiki Millenium

Uusi Kundalini Reiki Millenium aktivoidaan 1- aktivoinnissa 3-tasoa. Enää ei tarvita 3 erillistä aktivointia, vaan yhdessä aktivoinnissa tapahtuu kaikki ja Kundalini tuli herää!

Olet suoraan Master-tasolla. Millenium antaa voimakkaimman energia mitä koskaan aikaisemmin. Aktivointi suoraan ja puhdas linja eli Kuthumi - Ole Gabrielsen - Minä.

1-tason viritys avaa parantavat kanavat ja voit kanavoida Reiki energiaa. Sinua valmistellaan, kundaliniin. Virityksessä kehon energiakeskuksia eli chakroja ja -kanavia avataan (paitsi juurichakra), solmut ja tukokset poistetaan. Pääenergiakanava kehossa kruunuchakrasta juurichakraan vahvistetaan ja valmistetaan kundalinin heräämiselle, jonka koet 2-tason virityksessä. Sydänkeskusta laajennetaan, chakrat ja energiakanavat käsistä kruunuchakraan avataan, jotta parantava energia pääsee virtaamaan.


Kundalinireiki 1-viritys vastaa Usui-reikin 1-2-3-tasoja.

2-tasolla Reiki kanavat vahvistuvat, Kundalini kanava alkaa heräämään, jossa tärkein energian kanava aukeaa kevyesti ja varmasti. Solar Pleksus avautuu ja valmistautuu tärkeään 3-vaiheeseen.

3-taso Täydellinen herääminen, Kundalini tuli on syttynyt

Mitä kundalini on?

Kundalini tarkoittaa sitä, että tietyt parantavat kanavat ja chakrat kehosta on avattu, ja sinulla on sitä kautta pääsy maan energiaan. Juurichakra, joka sijaitsee häntäluun lähellä välilihan tienoilla, toimii kundalinienergian sisäänpääsynä. Puhuttaessa kundalinienergiasta viitataan myös kundalinituleen. Tällöin energia kulkee alhaalta ylös juurichakrasta läpi koko kehon pääkanavaa pitkin ja ulos kruunuchakrasta. Avoin kundalini puhdistaa kaikki chakrat ja kehon energiakanavan, myös koko energiakehon.

Kundalinireikin on kanavoinut tanskalainen Ole Gabrielsen Ylösnousseelta Mestari Kuthumilta. Kuthumi on toisen universaalin säteen, eli Rakkauden ja Viisauden säteen, sekä planeettamme henkisen kehityksen säteen chocan. 2. säde kattaa jumalallisen rakkauden,viisauden, totuuden ja ymmärryksen. Mestari Kuthumi kuuluu Kultaiseen veljeskuntaan, heihin, jotka kantavat maailman kivun. Hän toimii heidän kanssaan, jotka etsivät ja hyödyntävät kaikkea maailmaan kertynyttä viisautta tänä muutosten aikana ja ovat valmiita jakamaan sen muiden kanssa.

Aktivoituminen laajentaa tietoisuutta ja mahdollistaa enemmän valoa, rauhaa ja rakkautta henkisellä tasolla. Kundalinireiki on todennäköisesti yksinkertaisin parantamisen ja itsensä kehittämisen väline, joka on olemassa!

Reiki tarkoittaa universaalia elämän energiaa. Pääset sisään reikiin aktivoinnin kautta. Aktivoinnin aikana kehon energiakeskukset (chakrat) ja energiakanavat avataan ja vahvistetaan. Tällä tavoin pääset työskentelemään energian parissa ja voit kanavoida sitä kämmeniesi sivuchakrojen kautta. Voit ottaa energian käyttöösi aikomuksella. Reikillä voi myös hoitaa eläimiä, kasveja, energisoida vettä jne. On myös mahdollista vauhdittaa henkilökohtaista kehitysprosessiasi voimakkaasti avaamalla kundalini.

Kundalinireiki 1-viritys vastaa Usui-reikin 1-2-3-tasoja.

Hinnat

Kolmen vaiheen aktivointi kerralla 100€

Kolmessa osassa tehty aktivointi

Ensimmäinen osa 25€ viritys avaa parantavat kanavat ja voit kanavoida Reiki energiaa

Toinen osa 35€ Reiki kanavat vahvistuvat, Kundalini kanava alkaa heräämään, jossa tärkein energian kanava aukeaa kevyesti ja varmasti

Kolmas osa 45€ Täydellinen herääminen, Kundalini tuli on syttynyt

(Hintaan sisältyy aina materiaalit)

Lähde mukaan!