Syyskuun tarjouksetUusin kurssini:

Kurssi 444

Elämästä tulee nauttia ja manifestoinnin tulee olla kivaa ja helppoa.

4 päivää

4 tehtävää

4 hoitoa

4 meditaatiota

Erittäin yksinkertainen helppo tapa manifestoida unelmia todeksi. Tätä tekniikkaa käyttämällä huomaat kuinka yksinkertaista ja ihanaa elämä onkaan.

Tätä tekniikkaa, kun käytät, huomaat että elämässä kamppailu loppuu ja sinä nautit manifestoinnista ja haluat lisää.

Tämä on kivaa!

Nyt sinulle kurssi vain 20 €

 (Normaalihinta 44 €)

Tilaukset sähköpostiin miraclesbymirkku@gmail.com


Taikavuosi 2023

Loppuhuipentuma vuodelle 2023

Saat joka viikko enkelin ohjausta viikkoosi sähköpostiin.

Kerran kuukaudessa teen sinulle kuukausitulkinnan joka tarot- tai enkelikorteilla.

Ohjeita, tehtäviä, hoitoja ja meditaatioita joka viikolle, millä saat luotua paremman elämän itsellesi.

Normaali hinta 20 €/kk nyt koko loppuvuosi sinulle

vain 50 € (norm. 80 €)

https://www.miraclesbymirkku.com/taikavuosi/

Chakrahoidot

Jokaiselle chakralle oma hoitopaketti, johon kuuluu;

Hoito, meditaatio, tehtävä ja tietoa chakrasta.

Yhden paketin hinta on normaalisti 35 €

Juurichakra hoitopaketti 20 €

Juurichakran tehtävä on huolehtia perustarpeiden tyydyttämisestä ja elämän jatkumisesta.Se pitää huolta materiaalisista perustarpeista eli elämästä selviytymisestä. 

Hoidossa mukana Ae Gabriel, Ylösnoussut Mestari Buddha sekä sinun oma suojelusenkelisi.

Sakraalichakra hoitopaketti 20 €

Sakraalichakra työstää pelon ja häpeän tunteita ja auttaa avautumaan nautinnolle. Chakra huolehtii kehon nestekierrosta, kuten kyyneleistä. Kun chakra on tasapainossa, se pitää tunnekehon ja fyysisen kehon puhtaana tukoksista.

Minulle ohjattiin tekemään teille hoito, jossa ovat mukana;

Ae Gabriel, joka vasta sakraalichakrasta ja antaa sinulle samalla ohjausta eteenpäin.

Ylösnoussut Mestari Lanton energia vahvistaa
luovuutta, lisää elämänvoimaa ja kärsivällisyyttä.

Hänen syvällinen rakkautensa suo ymmärryksen elämän hiljaisesta liikkeestä, ja luo sinulle rauhan ja harmonian olotilan.

Lisäksi minua ohjattiin lisäämään tähän vielä Mestari Buddhan energia, joka vahvistaa Lanton energiaa ja antaa sinulle elinvoimaan lisää iloa.

Napachakra hoitopaketti 20 €

Tunteet, aistillisuus, seurallisuus, intohimo elämään, sieluntehtävän toteuttaminen.

Ae Haniel ja Ylösnoussut Mestari Lady Portia sekä Kuthumi antavat tässä hoidossa sinulle rakkautta, tasapainoa, selkeyttä nähdä oma polkusi ja elämäntehtäväsi. Samalla he tasapainottavat sinun maskuliinista ja feminiinistä energiaa. He auttavat löytämään sinua oman voimasi ja kannustavat sinua olemaan rohkeasti oma itsesi.

Solar Plexus hoitopaketti 20 €

Tähän chakraan liittyy tahdonvoima ja hallitseminen. Kun Solar Plexus on avoinna, koet hallitsevasi tilannetta ja sinulla on riittävä itsetunto.

Kun chakra ei toimi kunnolla, saatat olla liian passiivinen, etkä osaa tehdä päätöksiä tavallisissa arkisissa asioissa. Voit olla arka, etkä saa sitä mitä haluat.

Ae Uriel ja Ylösnoussut Mestari Kuthumi ovat sinua hoitamassa. He puhdistavat sinun chakrasi ja auttavat vahvistamaan sinun itsetuntoasi, samalla sinun intuitiosi vahvistuu.

Sydänchakra hoitopaketti 20 €

Ehdoton rakkaus, sydämen rehellisyys, sielun kosketus.
Sydänchakra eli sielunportti muodostaa chakrajärjestelmän keskuksen, se sijaitsee sydämen korkeudella, keskellä rintaa eteenpäin avautuen.

Tässä energiakeskuksessa on vilpittömän ja ehdottoman rakkauden, rehellisyyden ja luottamuksen tasapaino.

Tähän ihanaan hoitoon on tulossa hoitamaan sinua Arkkienkeli Samuel, Ylösnoussut Mestari Hilarion sekä Jumalatar Afrodite. He puhdistavat sinun Sydänchakrasi ja antavat parantavaa rakkaudellista energiaa sinulle niin henkiselle kuin fyysiselle puolelle. He antavat sinulle ohjausta eteenpäin, jos olet hukassa itsesi ja rakkautesi kanssa.

Kurkkuchakran hoitopaketti 20 €

Kun kurkkuchakra on tasapainossa, keskitymme paremmin, olemme tyytyväisempiä, parempia puhujia, taiteellisesti inspiroituneita sekä aktiivisempia henkisesti, sekä meidän aineenvaihduntamme toimii paremmin.


Ae Mikaelin ja ElMorayan hoito, jossa he puhdistavat Kurkkuchakran. Tekevät sinulle samalla irtipäästön sekä antavat rohkeutta tehdä elämässä muutoksia, jotka vievät sinua eteenpäin.

Otsachakran eli Kolmas silmä hoitopaketti 20 €

Tasapainoinen chakra saa meidät näyttämään ja tuntemaan itsemme nuorekkailta, olemme mieleltämme valppaita, terveitä, valmiita irtautumaan materialistisen omistamisen tarpeista, poistaa kuolemanpelkoa, avaa psyykkiset voimavaramme ja tuo esiin telepaattiset ja selvänäköisyyden lahjamme.

Hoito; Tässä hoidossa sinua on hoitamassa Ae Rafael, Jumalatar Eir sekä selvänäköisyyden enkelit. He kaikki hoitavat sinun otsachakraasi. Poistavat sieltä tukoksia, niin että sinun Kolmasilmä avautuisi. Muista, että se avautuu juuri sen verran, kun sinä olet valmis sitä avaamaan. Hoidossa myös saat parantavaa energiaa, rakkautta ja runsautta elämääsi.

Kruunuchakran hoitopaketti 20 €

Henkisyys, auttaminen ja palveleminen, vapautuminen ja puhdas tietoisuus.
Kruunuchakra avaa tietoisuutemme kauneuden uusille tasoille, rakkauden läsnäolon ohjaavaan valoon. Tämä chakra on tiemme ykseyteen kaiken elämän kanssa. Sen kautta tulemme tietoiseksi, että olemme jumalallisia olentoja rakastavassa universumissa.

Tähän pakettiin kuuluu kaksi hoitoa:

Ae Jofiel sekä Mestari Saint Germain puhdistavat sinun Kruunuchakrasi ja auttaa sinua vapautumaan puhtaalle tietoisuudelle sekä henkisyydelle.

Maria Magdalena tuo sinulle toisessa hoidossa rauhaa, myötätuntoa sekä ohjaa sinua omalle polulle.Maria Magdalena on nyt vahvasti läsnä meidän elämässämme, tuoden meille rauhaa ja myötätuntoa kanssaihmisiämme kohtaan. Nyt on kaikkien aika yhdistyä rakkauteen ja tuoda näin valoa lisää maailmaan.

KAUSAALICHAKRAN HOITOPAKETTI 20 €

Kausaalichakran kautta voi saada informaatiota korkeimmista värähtelytasoista ja universaalista "tietopankista", joka laajentaa ihmisen ymmärrystä. Sen takia on hyvin tärkeää olla hyvässä yhteydessä itseensä ja hallita mielensä toimintaa. Ylivirittyneeseen mieleen ei mahdu suodattumaan näitä universaaleja ideoita.

Tasapinossa oleva chakra pystyy suodattamaan sielun voimaa mentaalikehoon, jos kykenemme irrottamaan itsemme riittävän tehokkaasti oppimistamme uskomuksista.

Hoito, jossa sinua ovat hoitamassa Ae Christel ja Maria Magdalena. Hoidossa ne puhdistavat sinun Kausaalichakran, sekä tasapainottavat sinun energioitasi, antavat rauhaa, rakkautta ja jumalallista ohjausta.

SIELUNTÄHTICHAKRAN HOITOPAKETTI 20 €

Upeaa, nyt avataan sinun sielusi, puhdistetaan sinua sekä tehdään sinun elämästäsi taikaa. Ae Zadkiel sekä karman enkelit puhistavat sinua ja sinun karmallisia siteitäsi. Ylösnoussut Mestari Merlin halusi tulla mukaan hoitoon, joka tuo elämääsi taikaa. Nyt on aika manifestoida.

Lisänä tähän pakettiin minulle ohjattiin antamaan teille Jumalatar Abundantian hoito, joka tuo sinulle hoidossa menestystä ja runsautta elämään.

Tässä paketissa on kaksi meditaatiota sekä lisänä tuhti tietopaketti Sieluntähtichakrasta, karmasta ja puhdistautumisesta.
Kanavoin vielä ylempiä chakroja, ja lisään niitä sitten tänne, kun ne valmistuvat!

Vielä on tulossa 7 chakra hoitopakettia.

Tilaukset näistä sähköpostiin miraclesbymirkku@gmail.com

Kaikki Reikiaktivoinnit -20%

Kundalinireiki Platinum

KUNDALINI REIKIN historian suurin päivitys ja vahvin parantava energia!

Norm. 129€ - 20 % hintasi nyt vain 103,20

Gold Reiki

Sopii erityisen hyvin kaikkien tunne- ja mielen alueen ongelmien, pelkojen, negatiivisuuden hoitoon.

Norm. 29 € - 20 % hintasi nyt vain 23,20

Golden Shakti

Tämä reiki auttaa pääsemään eroon negatiivisista ja hyödyttömistä ajatuksista ja uskomuksista, sekä sellaisista esteistä, jotka estävät sinua olemasta oma itsesi.

Norm. 29 € - 20 % hinasi nyt vain 23,20

Purple Reiki

Purplereiki on voimakas työkalu kaikenlaisten tukkeumien ja jumissa olevien

energioitten avaamiseen, sen voima ja nopeus ovat hämmästyttäviä.

Norm. 29 € - 20 % hintasi nyt vain 23,20

Abundance reiki Jumalatar Abundantialta

Tämä hämmästyttävä, voimakas Abundantia Reiki, jolla on voimakas "Punainen säde mestari Abundantialta",saa meidät kukoistamaan ja hyväksymään upean aineellisen maailman, josta meidän pitäisi nauttia katumatta!

Norm. 29 € - 20 % hintasi nyt vain 23,20

Lyyrareiki

Kun olet virittynyt Lyyrareikiin, "hauska" alkaa!

Norm 19 € - 20 % hintasi nyt vain 15,20

Lue lisää Reikistä ja aktivoinneista täältä:

https://www.miraclesbymirkku.com/reiki/


Kaikki tarjoukset voimassa 30.9.2023 saakka.

Nauti elämästäsi!

Lämpimin halauksin

Mirkku

Ota yhtettä!