Iloa ja Rakkautta

Palaute

Tässä kuvakaappaus Marjaana Toikan palautteesta:

TÄSSÄ ERÄS PALAUTE HOIDOSTANI:

https://www.astro.fi/blog/19821/punainen-superkuu-ja-parantavat-energiat

PALAUTETTA MIRKUN ENERGIAHOIDOISTA JA PUHDISTUKSISTA JNE 25.5.2018
- Mirkku on hoitanut minua ja perhettäni (lapsiani) yhteis- ja erillishoitoina tilanteiden ja tarpeiden mukaan helmikuusta 2018 alkaen noin 20 hoitokertaa sekä lisäksi tehnyt kodinpuhdistuksen uuteen ja vanhaan kotiin. Tilasin myös kodinpuhdistuspaketin (joka vielä tosin tekemättä uuteen kotiin).
- Minulle on tehty tilanteiden ja tarpeiden mukaan chakrojen puhdistusta, purple reikiä, ylösnousseet mestarit-hoitoa, energioiden puhdistusta, puhdistettu karmaa jne.
- Lapsilleni olen ottanut energioiden ja chakrojen puhdistusta sekä normaalia enkelihoitoa jossa ollut iloa ja rakkautta ja parantavaa energiaa. Nyt kevättä kohti ollut ihanampi aina huomata, että miten paljon paremmin lapset voivat. Ja itse koen ja pidän tärkeänä, etten itse puuutu muuten siihen tilanteeseen tai epäile tms vaan olen luottaivaisin mielin ja uskon, että lasteni suojelusenkelit, henkioppaat jne ovat aina mukana noissa tilanteissa kuten mukana kaikessa muussakin elämässä. Alussa itse olin vähän arka ja epäilevänen siitä, että hoidetaan lapsia, jotka muutenkin herkkiä kaikille asioille ja energioille ja mietin, että teenkö jotain peruuttamatonta hallaa lapsille tällä. Mutta Mirkku on tehnyt hyvin omat suojauksena ja sinauksensa ja minä olen myös suojannut kotia ja lapsiani ja itseäni usein.
-Lapsia hoidettu yleensä öisin heidän nukkuessaan. Yleensä ovat tienneet etukäteen että heitä hoidetaan mutta ei aina.
- Ovat joka kerta heränneet virkeinä ja hyväntuliisina. Olen kertonut lapsille että Mirkku hoitaa heitä öisin.
Mistä tiedän/tiesin, että Mirkku on se oikea/hyvä hoitaja minulle saatikka lapsilleni??
- Intuitio sen kertoo ja hoitotulokset. En tietenkään voinut olla ihan varma ja kyllä mua jännitti, mutta minulla oli se joku luottamus ja ääni, joka sanoi, että luota ja ei minun hoitojen alettua ole tarvinnut epäillä toimivuutta ja tehoa. Ensimmäisiä kertoja minua jännitti ihan hirveästi itseni ja varsinkin lasten puolesta ja ehkä pelottikin vähän, mutta toisen ja kolmannen kerran jälkeen tulokset ovat olleet aina vain selkeämpiä ja kun olen huomannut, että muutoksia tulee niin se on vahvistanut minunkin uskoa ja lapset ovat itsekin huomanneet selvät erot voinnissaan.
- Tiedän ja uskon, että voin hoitaa joskus paremmin myös itseäni, lapsiani ja muitakin ihmisiä (esim. Reikillä), mutta olen oivaltanut sen, että nyt on ollut minun aikani hoitaa ensin itseni ja lapseni kuntoon (toisen avustamana). Minulle on ollut helpottavaa oivaltaa myös se, että eri elämänvaiheissa ja tilanteissa meidän eteen tuodaan eri ihmisiä ja auttajia, joiden turvin jaksamme ja voimme edetä omassa elämässämme ja sitä kautta toteuttaa omaa elämäntehtäväämme. Olen aiemmin kohdannut monia muita henkisiä ihmisiä ja auttajia, jotka ovat vuosia kulkeneet rinnallani, mutta tänä vuonna minun oli näköjään aika kohdata uudet opit elämässäni. Olen kiitollinen siitä, että kohtasin Mirkun ja en olisi uskonut, että mille muutoksen tielle yksi viesti ja vastaus voi oikein minut johdattaa (Mirkku vastasi eräässä ryhmässä avunpyyntööni) <3
- Minulle suurin herätys tai säikäyttäjä taisi olla jossain vaiheessa se kun terapeutti ehdotti lapselleni mietittäväksi mielialalääkitystä haasteelliseen olotilaansa ja vointiinsa (ei helpot opit/tiet tallattaviksi valittu lapsillenikaan) ja itse ajattelin mielessäni, että nyt mielummin lähden kokeilemaan muuta hoitomuotoa (lapseni on hyvässä hoidossa kyllä hoitotahollaan sairauksiensa/muiden lääkityksiensä kanssa). Nyt lapseni on saanut vajaa Mirkun 20 hoitokertaa ja hoitotaholla ei ole kukaan enää ehdottanut lääkitystä ja on huomannut pojassa muutoksen ja hänen oman vahvistumisen ja huiman harppauksen henkisessä hyvinvoinnissaan, vaikka edelleen hänellä sama paine/taakka kuin aikaisemmin (erinäisistä hänestä ja perheestä riippumattomista syistä johtuen).
- Vanhempi poika välillä vastustelee (turhautunut monesta asiasta ollut) mutta haluaa kuitenkin aina lopulta että hoidetaan. Väitän että hoitojen avulla lasten vointi ollut paljon parempi ja itsetunto parantunut ja hassuinta ja ihaninta ollut huomata se miten hyväntuulisina lapset ovat heränneet. Vanhimmalla lapsellani takana hyvin vaikeat kouluvuodet ja haasteita paljon ollut ja joutunut kärsimään mutta nyt itstunto vahvistunut roimasti ja pelot lieventyneet huomattavasti. Hän osaa erottaa paremmin ihmiset ja teot toisistaan.
- Mirkun hoitojen myötä olen alkanut tuntea selvästi hoidot ja energiat (sekä auttavat kädet) ympärilläni. Aiemmin minulla oli epävarmuus siitä, tunsinko mitään ja jos tunsin niin mitä tunsin. Toki nytkin Mirkun hoidoissa ollut vaihteluita eri kerroilla, että miten voimallisesti olen tuntenut hoidot, kun välillä olen tuntenut hyvin vahvasti fyysisiä tuntemuksia tunne jne juttujen lisäksi ja tuntenut ja nähnyt vaikka mitä ja toisinaan/joskus hoito tuntunut enemmän tunnepuolella tunteiden pintaan nousemisena jne. Joskus oloni on ollut todella hyvä ja kokenut, että hoito auttanut välittömästi ja joissain asioissa olen huomannut esim. seuraavana päivänä, että hoito auttanut ja pitemmällä aikavälillä ollut helpompi huomata isompien asioiden muutokset ja parannukset terveydessä ja elämässä ja omissa voimissa, luottamuksessa jne.
- Koen, että minulle on ollut paras apu sarjahoidoista. Minulla on ollut elämässä omat haasteeni ja vaikeuteni (kertynyt paljon työstettävää ja oireiluja). Koen, että olen saanut apua yksittäisistä kerroista esim. silloin kun tuntunut että kaikki hajoaa ja leviää käsiin ja tuntuu että ahdistaa ja ei voimat riitä. Mutta selkeimmät ja pysyvimmät muutokset olen saanut noilla sarjahoidoilla, joissa hoidettu minua tiheämmin. Joskus olen ollut levottomampi ja jättänyt hoidon lyhyeen kun olen luullut että hoito jo ohi mutta ainakin kerran Mirkku passitti mun takaisin maaten ja neuvoi kokeilee, että vieläkö tunnen energioita niin johan ne vielä jatkui vajaan tunnin, mutta itse olin alussa ilmeisesti niin levoton pääni/aivojeni osalta, että en alussa malttanut olla oikein paikoillaan.
- Koen, että usein huomaan selkeimmät tulokset ja erot hoidoissa aina päivä tai kaksi hoitojen jälkeen enkä välttämättä samana päivänä. Toissa kerralla mm. huomasin hoitopäivänä että oloni oli paljon helpottuneempi ja kevyempi (henkisesti ja fyysisesti() ja jaksoin pitkästä aikaa lähteä ystäväni kanssa metsään kävelemään. Seuraavana aamuna mua alko naurattaa kun laitoin musiikkia aamutouhujen ohessa ja aloin pitkästä pitkästä aikaa tanssia musiikin tahtiin. Mua alkoi naurattaa ihan hirveesti ja heti tuli mieliin Mirkku ja enkeleiden hoito ja lähettelin sitten vielä kiitokset Mirkulle ja enkeleille jne yläkertaan.
- Minulla on noussut pintaan hyvin monenlaisia tunteita ja ajatuksia ja olen kohdannut iloisia ja positiivisiakin tunteita ja näkyjä mutta myös niitä kipeitä ja hyvin vaikeitakin asioita, jotka minun pitänyt työstää ja saada pintaan. Joka kerta olen kuitenkin näiden kipeidenkin asioiden kohdalla tuntenut rakkauden turvan ja läheisyyden ja minua ei ole varsinaisesti pelottanut ja olen voinut antaa nousta pintaan niiden vaikeidenkin asioiden ja tunteiden. Onneksi itse en ole säikyttynyt sitä, että joskus olen saattanut itkeä hysteerisesti silmät päästä ja joskus olen nauranut hervottomasti ja en ole itsekään tiennyt, että mitä seuraavaksi tapahtuu.
- Olen välillä tuntenut aivan kuin enkelit ja/tai joku muu olisivat nostaneet minusta jonkun osan (kehon/ruumiin) hoidettavaksi ja välillä tuntuntu kuin sieluani olisi hoidettu jne. Olen tuntenut chakrojen puhdistuksessa että minua pyöritellään ja välillä olen nähnyt erivärisiä värejä, tullut tunne että minua nostetaan, käännellään jne. On tullut näkyjä menneistä, välillä luultavasti henkioppaita tavannut. Minulla tulee usein selkeitä mielikuvia (näen kuin olisin oikeasti mukana osallisina tilanteissa) .
- Yhdessä hoidossa oli hassua kun siinä seisoin Mirkun kanssa jonkun vuoren tms. reunalla ja minulta kysyttiin, että uskallanko ottaa seuraavan askeleen ja hypätä kohti tuntematonta, uutta elämää ja muutosta kohti. Olen aina ja varsinkin aiemmin pelännyt uutta ja tuntematonta ja sitä kautta rajoittanut itse oma elämääni ja muutoksia. Jostain syystä minulla kuitenkin tuossa hoidossa tuli rohkeus ja näin, kuinka Mirkun kanssa yhdessä hypättiin alas ja noustiin jonnekin vuoren huipulle (minulle ei näytetty mitä siellä oli mutta jotakin uutta). Koin, että jollakin tapaa Mirkku tulee näyttämään minulle jotakin uutta ja toimii jollakin tavalla opettajanani ja tien viitan näyttäjänä minulle.
- Taloudellinen tilanteeni on ollut tiukka, mutta tavalla tai toisella olen saanut asiat lutviintumaan ja pääsin osallistumaan unelmaelämä-kurssille. Minähän toivon sitä lottovoittoa, autoa jne., mutta olen huomannut, että minulle on muulla tavoin helpotettu pienemmillä konsteilla tilannettani niin, että olen esim. saanut maksettua jonkun laskun, selvinnyt muutosta ja nyt mahdollistui rahallisesti osallistua myös Unelmaelämä-kurssille. Ja kyllä minä edelleen uskon, että olen kaiken sen runsauden ja yltäkylläisyyden arvoinen ja se on minun, mutta ajankohta ja se, että mitä se runsaus ja ylläkylläisyys on missäkin hetkessä, on mysteeri ja voi näköjään tulla eri muodoissa ja tavoilla <3
- Minusta tuntuu, että usein hoidoissa on tapahtunut niiin paljon, että menee aikaa sulatella, että mitä sitä tapahtuikaan minulle juuri äsken, mutta joka kerta olo on kuitenkin ollut tyytyväinen. Joskus näen, kuulen, haistan, irtoan kehosta, matkaan jossain jne. Olen nähnyt eri aikakausia jne. On ollut tuntuemuksia eri kehonosissa, chakroissa laajentumisia, pyörimistä jne. Joskus on hoidon aikana joku tärkeä ihminen vedetty esim. lähelle sydäntäni (tuollaiset tilanteet ovat nostattaneet suuria tunteita).
- Olen lähes aina hoitojen jälkeen väsynyt/levollinen ja rauhallinen ja voisin nukahtaa niissä ja niiden jälkeen. Jonkun ajan jälkeen olen kuitenkin virkistynyt ja jaksanut hyvin ja ehkä normaalia pirteämpänä ja paremmilla mielin päivän loppuun.
- Mun on aistihakuisena helpompi ottaa hoitoa vastaan silloin kun ne tuntemukset on vahvempia ja selkeimpiä (jolloin tunteet tosi vahvoja tai tunnen vahvasti eri tuntemuksia kehossa jne.) mutta oon oppinut myös malttaa rauhoittuu ja mitä rauhallisempi mun elämäntilanne ja stressitaso on ja tiheämmät hoidot niin sillon mulla "hoitovaste" ollut selvästi myös parempi ja vaikutukset (sisäinen rauha, usko omaan itseen, voimavaroihin ja tulevaisuuteen) kantaneet paremmin hedelmää ja mulla ollut voimia keskittyä muihinkin asioihin enemmän.
- Koen, että Mirkun hoitojen avulla oon saanut hoidettua myös noita mun fyysisiä vaivoja (on allergiaa, astmaa, kipuja jne.). On vaan haastavaa kun välillä osa kivuista näyttää juontuvan menneistä elämistä ja osa nykyelämän jutuista.
- Alussa minä mietin, että näkeeköhän ja tunteenkohan se Mirkku kaikki mitä mä tunnen näen ja koen ja ajattelin, että mua hävettää ja nolottaa jos se saa selville mun omat henkilökohtaiset asiat, jotka haluan pitää omana tietonani/yksityisenä. Mutta helpotus oli suuri, kun Mirkku kertoi, ettei hänelle todellakaan näytetä kaikkea (tulee vaan kaikki tarvittava tieto/tuntemukset läpi) ja pystyin sen jälkeen itsekin rentoutumaan paremmin. Itse olen myös osallistuntu Mirkun reikikurssille ja sitä kautta saanut itsekin harjoitella ja kokea, että miltä se tuntuu kun hoitaa itseään ja/tai toista.
- Minulla jo takana jokunen vuosi tällä henkisellä tiellä jolloin olen enemmän ollut kiinnostunut ja aktiivisemmin pitänyt näitä osana arkeani ja elämääni ja ymmärrän jo sen että mikään ei tapahdu yhdessä yössä eikä tarvitsekaan vaan tämä jatkumo ja aina voin oppia jotakin uutta. Jossain vaiheessa tajusin, että olen saanut voimia ja energiaa herätä virkeämpänä ja iloisempana ennen herätyselloakin ja itse koen, että tämä johtunut saamistani hoidoista. Väitän että näillä hoidoilla voi hoitaa lähes vaivaa kun vaivaa, mutta ei hetkessä parane, esim mun käsi kipuilee edelleen aikaajoin ja tiedän että se liittyy miessuhteisiini, menneisiin elämiin jne ja ne asiat ovat edelleen elämässäni vähän vaiheessa ja epäselvät. Mua vähän ärsyttääkin kohdata noita asioita ja uskon että siksi kätenikin vihoittelee ja pysyy kunnes sen kohtaan kunnolla silmästä silmään ja päästän lopullisesti irti asioista, jotka ei enää palvele/ole korkeimmaksi parhaakseni/oppinut oppiläksyni aiheeseen liittyen.- Lämmin kiitos Mirkku ❤ Olet uskomaton rakkauden uskon ja valon työntekijä ❤
- Hoitojen avulla olen saanut paremmin yhteyden itseeni ja väitän, että tämä minulle tärkeä väylä kohti parempaa omaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Uskon että mun on helpompi tulevaisuudessa myös tän avulla toteuttaa omaa elämäntehtävääni. Nyt uskon kuitenkin että tämäkin vie mua kohti parempaa ja uskon että elämä ja rakkaus kantaa ❤
- Lapseni ovat vahvempia energioiltaan ja suojauksiltaan nyt hoitojen ansiosta. Muiden asiat, kommentit, mielipiteet eivät enää vaikuta lapsiin niin haitallisesti.
- Minulla olo ja tunne, että lasten ympäriltä joku panssari tai raskas energia lähteny ja pääsee hoitaa nyt paremmin ja ihan kuin panssari ois sulanu pois esteenä 😊
- Mun vanhin lapsi sano just että ehkä energiahoito on se mikä auttanut häntäkin nyt olossaan ❤
Itseasiassa äsken oli mulla lapseni kanssa piiiirkästä aikaa hyvä keskustelu ja tuntui että oli se entinen yhteys. Nyt alkanut sun hoitojen jälkeen tuntua että mä löytäny sitä voimaa joka ollut hukassa ja tukossa. Oon löytänyt itteeni tässä ja uskomattomunta on että koen että ei mikään kuntoutus oo auttanut mua niin tehokkaasti kun esim tää antamasi hoito. Mä uskon eka kertaa pitkästä aikaa oikeasti että viel minä ja lapset tervehdytään ja parannutaan ja mulla mahdollisuus oikeasti palata viel työelämään jossain vaihees ku omat ja poikien asiat siinä jamassa.
- Mistähän aloittais kun niin paljon aina tapahtuu noissa ja tää kirjoittaminen kun ei vahvin laji 😅
- Oli ihana hoito ja tuntui ympäri kehoa. Mun piti taas jossain vaiheessa puhua ääneenkiin ja piti laittaa oma käsi sydämen ja vatsan päälle.
- Tuntui että musta lähti irti joku kerros, joka vedettiin pois ja taas hoidettiin myös chakroja jne.
- Jännä miten mulla vahvistunu sun hoitojen myötä että olen enemmän löytänyt paikkani ja nytkin vahvistui että joskus minäkin voin auttaa ja hoitaa muita, kunhan ensin itteni hoidan parempaan kuosiin 😊❤
- Vointi Ok, mulla päässä edelleen kauhea sumu väsymyksestä, mutta kroppa kuitenkin terveempi, jollain taval kevyempi, puhtaampi eilisen hoidon jälkeen ja väitän että vahvistuin eilen henkisestikin ja kun valvoin ja pyöri asiat pääasä niin koin, että "pelkkä" vahvistuksesi/sanallinen muistutus riitti palauttaa mun olotilan rauhallusemmaks ja löysin helposti "oman voimani" ja mua alko haukotuttaa ja väsyttää ja nukahdin ❤
- Nyt huomannut, että kyllä hoito lapsillekin selvemmin näkyy tai uskon johtuvan siitä että vaikka rähistään ja varsinkin nyt stressin ja muuton ja muutoksen keskellä kaikki kaoottista mutta lapsetkin ehkä omaa sisäistä voimaansa taas löytäneet/saaneet esiin ja ovat mun kanssa saaneet aikaan isoja asioita jotka ei aikuisillekaan helppoja.
- Mulle näitä hyviä tuloksia on tullut sinun hoitojesi kautta niin, että ensin olet puhdistanut energioitani ja antanut enkelihoitoja jne ja niiden avulla olen puhdistunut ja vahvistunut. Näiden myötä myös itse hoidot tuntuneet vahvemmilta ja edenneet edellisestä ja joka kerta auennut jtkn enemmän ja tulokset olleet pitemmälle kantavia.
- Olen ottanut joskus aiemmun energiahoitoja vastaan muuta kautta, mutta 1.krt olen saanut näin selkeitä ja voimallisia tuloksia ja tuntemuksia hoitojen aikana. Koen että sarjahoidoilla ja pitkäkestoisuudella myös merkitystä. Esim. 1-3 krt olisi auttanut vähän ja en tietäisi paremmasta, mutta nyt koen, että olen päässyt avullasi ja kauttasi matkalle paranemisprosessiin niin fyysisesti kuin henkisestikin, jonka tiedän voivan vieväni minut vaikka minne ja koen, että minä selviän avullasi haasteistani ja mikä parasta, minulla on mahdollusuus saavuttaa kaikki se hyvä, minkä haluan ja olen ansainnut. Joten iso iso kiitos Mirkku, että olet mukana kanssani tällä taipaleella ja autat minut kuntoon ja näytät tien, jota voin jatkaa niin kauas kuin itse haluan ja olen valmis ❤KKK❤

Palaute Enkelikorttitulkinnasta
Tulkitsija Mirkku Hemminki 14.3.2018
Mirkun Enkelikorttitulkinta saapui sähköpostiini nauhoitettuna versiona.
Hänen tekemä tulkinta oli erittäin laaja, rakkautta ja valoa antava. Tulkinta kulki
johdonmukaisesti kattaen nykyhetkeä, tulevaisuutta ja hieman syitä menneestä miksi olen
tilanteessa jossa nyt olen. Mirkun iloinen ja valoisa ääni luonnollisine nauruineen tulkintaa
tehdessä saa niin positiiviselle mielelle, että olen nyt kuunnellut sitä hyvänmielen
"meditaationa". Tulkintaa kuunnellessa menneen ja nykyhetken tulkinta on suoraan
elämästäni, löysin sieltä itseni täydellisesti. Tulkinnan iloinen, positiivinen, rakkaudellinen ja
valoisa viestintä antaa luottamusta siihen että olen oikealla tiellä. Ohjeita kuinka tulevaisuutta
täytyy rakentaa ja miten edetä omassa elämässäni. Myös sen, etten todellakaan ole yksin 􀊀 .
Enkelit ja Mirkku 􀉿 Suosittelen 􀉿
Rakkaudella Kiittäen Päivi

14.3.2018

Kiitos Kiitos Kiitos <3 <3 <3

Kello näytti noin yhtä. "Aloitetaan 13.10" sanoi Mirkku ja naps, samalla hetkellä humahti paineaalto jaloista päähän asti. Sitä humahtelua jatkui, kunnes se vaan voimistui hoidon alkaessa. Hoito oli todella voimakas, paineaaltoa, lämpöä ja kuumotusta. Todella voimakkaita värejä, punaista, vihreää ja keltaista. Aurinko rupesi paistamaan 😊 Pistelyä, kutittelua, tärinää. Minulle annettiin erilaisia pyöriviä palloja. Yhdellä oli silmät ja siivet ja se kieppui ja lensi painottomasti. Palloista sain jotakin.. Musiikki soi. Sitten sattui jalkaan, särki pää muutamasta kohtaa ja sattui selkään. Ne menivät ohi. Taas painetta, huminaa, värejä... Tunnin päästä ajattelin sen loppuneen, mutta taas mentiin. Sitä jatkui koko illan tämän tästä.

Nyt on aamupäivä 15.3. Tuntemukset palaavat aina, kun ajattelen hoitoa, hoitajaa tai affirmaatiota, jonka sain. Olen onnellinen, henkisesti taisin kasvaa ja eheytyä todella ison harppauksen. Olo kehossa on rento, seesteinen ja vahvempi. Vapautunut. Kirkas.

Kiitos Ihana Mirkku. Olet ihme matkallani, kiitos <3 <3 <3

Palaute 30.12.2018

Kiitos Mirkku! Upea, monipuolinen kokemus. Alussa avattiin sydämeni tulevalle runsaudelle. Käsiä hoidettiin paljon, lähes koko ajan. Seuraavaksi kasvolihakseni, purentalihakset, leuka rentoutettiin tilaan, jossa en juuri tuntenut kasvojani. Joa aiemmin jalkoja nipisteltiin. Välillä minulle avattiin unelmia jotka toteutuvat. Seuraavaksi muistaakseni valaistus, puhdistus oli todella suuri. Vanha vietiin pois, menneisyyteen. Uudelle tehtiin tila tulla. Välillä ajatukset menivät hetkeksi työasioihin, rauhoiteltiin, näytettiin näkyjä tulevasta yltä kylläisyydestä. Yhdessä vaiheessa kun yritin avata silmät, näkö estettiin. En voinut kohdistaa katsetta mihinkään. Muistaakseni seuraavaksi rentoutettiin selkää aivan ihanasti. Selän lihaksia. Hieman vielä kasvoja prepattiin. Lopussa käteen kohdistui vielä hoito sormiin ja ranteeseen. Välillä tunsin kehosta poistuvan asioita, kipuja, kertyneitä tunteita. Tunnen nyt olevani " tyhjempi, vapaampi". Hoidon aikana pohdin pelkoja, jotka ovat poistuneet rankan vuoden 3018 myötä ihmeellisellä tavalla. Keskityin avaamaan sydämeni runsaudelle v. 2019. Pohdin myös anteeksi antoa. Lopussa Lähetin sinulle Mirkku valon ja rakkauden hoidon, tunsin sen lähtevän käsistäni todella voimakkaana. Aivan lopuksi suljin kehäni mutta avasin valon ja rakkauden hehkumaan itsestäni, antamaan vaikutuksensa sitä tarvitseville.
Pohdin, voisin tilata tämän sinulta esim. Krt / kk... Suuret kiitokset. Saa julkaista nimellä siinä muodossa kuin haluat.<3 Anna Wasenius