Polku 333

Polku 333

333

Luku on mestareitten.

Me luomme itse itsestämme mestareita.

Manifestoinnin mestareita

Tällä polulla me manifestoimme rahaa, rakkautta, runsautta, terveyttä. työtä, iloa yms. yms.

Ihminen on kokonaisuus. Ja jos ihminen manifestoi pelkästään rahaa, hänen elämänsä ei ole rikasta. Oikeastaan hänen elämänsä on korttitalo, yksi pieni virheliike ja koko korttitalo romahtaa.

Kun me manifestoimme tasaisesti elämän jokaista osa-aluetta, jossa jokainen osa-alue kasvaa tasaisesti, se on kuin tukeva torni. Jossa jokainen torni on yhtä vahva ja tornit seisovat rinta rinnan. Sillä tornirivistöllä on mahdollisuus, kasvaa niin korkealle kuin sinun mielikuvitus riittää!

Huikea matka, omaan unelmaelämään

https://www.youtube.com/watch?v=IMSGHxADS-o&t=8s

Ei ole väliä, vaikka luet kuinka monta positiivisen ajattelun kirjaa, ja vaikka kuinka hoet itsellesi sitä. Jos sinun ydinuskomuksesi on kuitenkin se, että et ansaitse mitään. Niin silloin kaikki haaveesi jää haaveiluksi. Jos sinulla on rahasta sisimmässäsi yksikin negatiivinen ajatus, se saattaa estää rahan tulemisen luoksesi. Muutetaan tämä yhdessä.

Kauanko kurssi kestää?

  • Minimi aika on kaksi kuukautta, sen jälkeen saat päättää kurssin silloin kuin itse haluat. Kurssi itsestään kestää niin pitkään kuin jaksamme manifestoida

Mitä kurssi sisältää?

Joka kuukausi tulee materiaali, jossa on:

+ oma Facebook-ryhmä

Mitä tämä maksaa?

  • kurssimaksu on 25 €/ kk ja sillä saat kaiken mitä aikaisemmin lueteltiin!

Koska kurssi alkaa?

  • Kurssi avataan 16.3. ja sen jälkeen voit aloittaa non-stopina, koska itselle sopiva hetki!

POLKU 333

"KURSSI", joka perustuu täyteen vapaaehtoisuuteen.

  • Ei siis tarvitse maksaa monia satoja kerralla, kun haluaa kurssille mukaan
  • Kurssilla voi olla niin kauan, kun haluaa! Minimi vaatimus on 2 kuukautta. Mutta kahden kuukauden jälkeen voit lopettaa koska haluat, eli kurssi siis perustuu ihan omaan haluunsa jatkaa manifestointia.

Monikin varmasti on ollut jollakin manifestoinnin kurssilla ja kurssin aikana värähtelytaso on noussut. Mutta kun kurssi päättyy, palataan kohta takaisin samoihin energioihin, kuin ennen kurssia. Ja sitten todetaan, että ei tämä toimi. Nyt saat olle kurssilla niin kauan, kuin tiedät itse, saat sen varmuuden, että pärjäät manifestoinnissasi yksin. Eli saat pidettyä värähtelytasosi korkealla.

Ainutlaatuinen kurssi ja vielä edullinen! Mieti, saat joka kuukausi:

Vähintään 1 x meditaatio, 1 x hoito, tehtäviä, tukea, luettavaa materiaalia + suljettu Facebook-ryhmä missä jatketaan manifestointia.

JA KAIKKI TÄMÄ VAIN 25 €/kk

Olet lämpimsti tervetullut kurssille mukaan 

Rakkaudella

Mirkku