Astu polulle

Polku 333

333

Luku on mestareitten.

Me luomme itse itsestämme mestareita.

Manifestoinnin mestareita 

Tällä polulla me manifestoimme rahaa, rakkautta, runsautta, terveyttä. työtä, iloa yms.

Ihminen on kokonaisuus. Jos ihminen manifestoi pelkästään rahaa, hänen elämänsä ei ole rikasta. Oikeastaan hänen elämänsä on korttitalo, yksi pieni virheliike ja koko korttitalo romahtaa.

Kun me manifestoimme tasaisesti elämän jokaista osa-aluetta, jossa jokainen osa kasvaa tasaisesti, se on kuin tukeva torni. Jossa jokainen pala on yhtä vahva ja torni seisoo vankkumattomana. Sillä tornia on mahdollisuus, rakentaa niin korkealle kuin sinun mielikuvitus riittää!

Huikea matka, omaan unelmaelämään

Ei ole väliä, vaikka luet kuinka monta positiivisen ajattelun kirjaa, ja vaikka kuinka hoet itsellesi sitä. Jos sinun ydinuskomuksesi on kuitenkin se, että et ansaitse mitään. Niin silloin kaikki haaveesi jää haaveiluksi. Jos sinulla on rahasta sisimmässäsi yksikin negatiivinen ajatus, se saattaa estää rahan tulemisen luoksesi. Muutetaan tämä yhdessä.

Kauanko kurssi kestää?

Minimi aika on kaksi kuukautta, sen jälkeen saat päättää kurssin silloin kuin itse haluat. Kurssi itsestään kestää niin pitkään kuin jaksamme manifestoida 

Mitä kurssi sisältää?

Vähintään 1 x meditaatio, 1 x hoito, tehtäviä, tukea, luettavaa materiaalia + suljettu Facebook-ryhmä missä jatketaan manifestointia.

Mitä tämä maksaa?

kurssimaksu on 10 €/ kk ja sillä saat kaiken mitä aikaisemmin lueteltiin!

Koska kurssi alkaa?

Non-stopina, koska itselle on sopiva hetki!

Onko se nyt?