Sinä olet Rakkaus

Sinä olet Rakkaus -kurssi

 

Sinä olet Rakkaus

Rakkauskurssini uudistui totaalisesti. Aivan upea kokonaisuus. Minä olen vaistonnut ihmisistä, sen yksinäisyyden ja rakkauden kaipuun. Nyt kurssilla keskitymme enemmän manifestoimaan sitä kumppania itsellemme. Siinä sivussa me opimme myös enemmän rakkaudesta. Itsensä rakastamisesta ja sitä kautta myös koko elämää kohtaa.

Kurssi on 4 viikon mittainen, jossa askel askeleeta menemme kohti sitä unelmaamme. Minä opetan teille mainfestointitekniikan, millä te saatte manifestoitua itsellenne sen unelmakumppanin.

1 viikko

  • Tehdään unelmakakulle pohja

           Poistetaan negatiivisa energioita

           Energianpuhdistushoito

2 viikko

  •  Kunnioitus

           Rakkaus

           3 x rakkaushoitoa

3 viikko

  • Ilo
  • Luottamus
  • 2 x hoito jossa toisessa iloa ja toisessa luottamusta


4 viikko

  • Työkaluja matkalle mukaan
  • Rakkaushoito

 

Ota rakkaus vastaan elämääsi <3 Koska sinä olet rakastettu ja ansaitset kaiken hyvän elämääsi <3

Kurssilla siis yhteensä 7 hoitoa, joiden yhteisarvo normaalisti on 350 euroa! Eli yhden hoidon hinnaksi tulee vain 11,43 kun normaali hinta on 50 euroa!

Vahva 4 viikon materiaali ja tuki

Nyt tämä kaikki sinulle vain  80 euroa!Tilaa palvelumme

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.

Minun on aivan pakko jakaa teille palaute Sinä olet Rakkaus-kurssistani. Luin itse sitä ihan onnenkyyneleet silmissäni ja iho kananlihalla <3 Tää oli niin huikeeta luettavaa <3 Ja olen kiitollinen tästä palautteesta ja olen saanut jotakin auttaa <3 Kiitos, nämä on niitä ihania onnen hetkiä minulle, joita ei todellakaan rahalla korvata, ja siksi teen tätä työtä <3 Kiitos tälle ihanalle ihmiselle joka antoi tämän palautteen, hän halusi pysyä nimettömänä, ja kunnioitan hänen tahtoaan <3

Tässä palaute:

Kiitos kurssista - kurssi on ollut Rakkaus. Se on ollut Rakkautta itseäni, Rakkautta lähimmäisiäni, Rakkautta maailmankaikkeutta kohtaan.
Olen tehnyt vastaavia harjoituksia aiemminkin mutta hoidot olivat uutta ja jollain lailla minua on hoidettu, olen tuntenut turvallisuutta, harmoniaa ja tasapainoa. Olen saanut energiaa ja uskoa monenlaisiin asioihin.
Onnen kyyneleet valuvat silmistä kun ajattelen mitä kaikkea olen pyytänyt ja olen niin paljon saanut. Olen onnellinen myös siitä, että nykyisin ymmärrän mistä mikäkin asia johtuu. Kiitos kuuluu myös Sinulle Mirkku, olet yksi Enkeleistäni.
Tänään uskon täysin ja luotan Enkeleihin, että kaikki tehdään minun korkeimmaksi parhaaksi, oppimatkani mukaan.
Kun pyydän Enkeleitä lähelleni niin tunnen sen. Nytkin käsissäni tunnen voimakkaan energian joka kirjoittaa kanssani tätä tekstiä.
Muutama konkreettinen esimerkki on metsäkävelyiltä Rakkaani kanssa. Ollaan välillä kuljettu käsikädessä metsässäkin, pötkötelty sammaleella, tuijoteltu nuotiota.
Eilenkin tunsin valtavaa kuumotusta kädessäni ja odotin milloin hän sanoo tunteeko jotain. Ei mennyt kauaa kun hän ihmetteli, että onpas kuuma käsi, ihan polttelee. Otin häntä molemmista käsistä kiinni ja kuumotus alkoi heti virtaamaan käsiemme välissä.
Aiemmin nimittäin pyysin, että saisin jotain konkreettista merkkiä Enkeleiltä...
Silloin Kiitin Enkeleitä mielessäni, että ovat järjestäneet asiat niin, että olemme uudelleen yhdessä ja meillä on valtava yhteys ja vahvuus. Ja varsinkin metsässä meillä on niin hyvä olla, nautimme molemmat siitä.
Tämä uudelleentapaaminen johtuu siitäkin, että aikoinani pyysin elämääni hänenkaltaistaan miestä mutta pyynnöstä puuttui jotain ja emme osanneet silloin korjata asioita.
Eromme jälkeen korjasin pyyntöni ja lisäsin asiat mitä mieheni haluaisin olevan vähän siihen tyyliin, että niin kuin hän mutta pienillä "korjauksilla", samoin pyysin myös itselleni korjausta asioihin mitä en hallinnut silloin.
Kas kummaa, meni kaksi vuotta ja tapasimme uudelleen. Ja hänessä on nykyisin ne "silloin puuttuvat" asiat. Itsekin olen levollisempi ja luottavainen.
Kaikella on aikansa, kaikella on paikkansa. Asiat tulee silloin kun katsotaan meidän olevan valmiita. Rakkaus.

Kiitos Mirkku kurssista ❤️
Neljä viikkoa on sopiva aika, hinta oli hyvä ja harjoitukset sekä aktivointi ja hoidot ihania