Taikaa

Unelmapolku


Tässä se nyt on, kurssi ilosta, rakkaudesta ja siitä sinun omasta polustasi, johon kuuluu kaikki se minkä sinä haluat vastaanottaa. Tämä on unelmapolku, jolla sinä kasvat unelmiisi, ja unelmat tarttuvat sinuun. Tämän kurssin jälkeen, tiedät että sinunkin elämäsi on taikaa.

Miksi sinä kamppailet, miksi sinun elämä on jatkuvaa taistelua?

Sinun elämäsi tulee olla nauttimista, ihanaa vastaanottamista ja siunauksia täynnä.

Minä kerron sen rehellisesti, mitä kirjoissa ei ole, mitä sinulle ei ole kerrottu. Miksi, vaikka luet monta positiivisen ajattelun kirjaa, tee taikoja ja temppuja, niin miksi mikään ei toimi. Sinulta puuttuu se jokin, se jokin joka löytyy tältä kurssilta.

Tein tämän kurssin rakkaudella sinulle, rehellisenä itsenäni. Olet lämpimästi tervetullut

Rakkaudella

Mirkku

Kurssi tulee olemaan...niin...tällä hetkellä se on 12 viikon mittainen.

Kurssilla tulee olemaan joka viikko: videomateriaalia, tehtäviä, meditaatioita ja hoitoja.... yksi hoito maksaa minulla jo 50 euroa normaalisti, niin tällä hetkellä kurssilla on jo 20 hoitoa + muu materiaali lisäksi...Jos siis ostaisit nämä hoidon minulta erikseen, niin ne maksaisivat 1000 euroa!!! Nyt tämä kaikki sinulle vain 111 euroa!

Kurssi on täynnä Iloa, Rakkautta ja ihania iloisia ihmeitä täynnä...vien sinut omaan unelmaelämääsi, ja me löydämme sen ilon ja rakkauden kautta <3

Olet lämpimästi tervetullut Unelmapolulle!

Onko sinulla ollut joskus tilanne, että sinä et tiedä mistä sinä saat huomiseksi ruokaa?

Onko ollut valvottuja öitä ja itkuja, miten tästä jatkaa?

Ja vaikka sinä kuinka manifestoit, ajattelet positiivisesti ja luet positiivisen ajattelunkirjoja. Niin tilanne ei muutu.

Minulla on siihen sinulle ratkaisu;

Tämä 5 askeleen tekniikka, jonka opetan Unelmapolullani on loistava tekniikka. Se on helppo, yksinkertainen ja siihen ei tarvitse olla mikään professori, vaan minäkin ex-baarimestari opin sen.

Universumi, höystettynä suomalaisella maalaisjärjellä. Siinä ei muuta tarvita.

Ja aimo ripaus huumoria...ihana iloinen manifestointikurssi...Ja sinä tulet nauttimaan omasta Unelmapolustasi.

Kurssin aikana sinä opit, että sinä tulet aina pärjäämään. Sinusta pidetään aina huolta. Vaikka mitä tapahtuisi maailmassa, sinulla on kaikki hyvin. Koska sinä olet oppinut luottamaan, sinun ei tarvitse enää pelätä. Sinulla on koko Universumin tuki takanasi ja sinä opit; Kun sinä pyydät, sinulle annetaan.


Tervetuloa omalle Unelmapolullesi!


UNELMAPOLKU

Kurssi tulee olemaan 12 viikon mittainen, ja kuljemme polkua määrätietoisesti, luottaen siihen ohjaukseen mitä me saamme.

Jokaisella viikolla on videomateriaaleja, tehtäviä, hoitoja ja meditaatioita.

Ensimmäisellä viikolla on Chakrojen hoitopaketti, jossa Arkkienkelit ja Ylösnousseet Mestarit hoitavat sinun jokaisen päächakran erikseen, yhteensä 7 hoitoa. Ja sen jälkeen, viikosta 2 lähtien on hoitomeditaatiot. Silloin Arkkienkelit Gabriel, Uriel, Samuel, Mikael, Rafael ja Jofiel hoitavat meditaation aikana sinun chakroja. Sekä lisäksi antavat rakkautta ja ohjausta sinun elämään. Tulossa siis mahtava hoitopaketti myös chakroille.

Olen käynyt Sami Minkkisen Hypnoosin salat -kurssin. Eli mukana on myös erittäin vahvoja syvärentoutusmeditaatioita, joissa ohjelmoidaan sinun alitajuntaa uudelleen. tarkoittaa sitä, että istutetaan sinne positiivisia vahvistavia ajatuksia. Ja samalla kun näitä istutetaan sinne, vanha negatiivinen ajatusmalli poistuu. Olet siis vapaampi vastaanottamaan kaiken hyvän elämääsi.

Tulossa on  vahva henkinen matka omaan minään, sinne missä on kaikki sinun unelmasi.

Kurssiohjelma:

· Tervetuloa

· Navigaattori

· Kärrynpyörä

· Luottamus

· Rakkaus

· Ilo ja salaisuus

· Ihana päivä

· Olemme niin lähellä

· Aika ja Pelot

· Päiväunia

· Elämä on taikaa

· Siunaus

· Extraa

Kaikki tämä sinulle vain 99 euroa, joka on mahdollista maksaa vaikka kolmessa 33 euron erässä, siis korottomasti!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Rakkaudella

Mirkku


Jos vielä mietit, niin katso tämä video: