Uusi energia

Kultainen rubiinisormus Gabrielilta.

Kanavoitu viesti Gabrielilta:

Tämä energia auttaa sinua löytämään oman potentiaalin. Se lisää sisäistä voimaasi, se tavoittaa syvimmän henkilökohtaisen potentiaalin itsesi kehittämiseen. Tässä energiassa on molemmat kullan ja rubiinin ominaisuudet. Energia uudistaa sisäistä voimaasi, kuorimalla kerrokset, jotka vähentävät sinun valoasi. Jos haluat keskittyä johonkin asiaan, käytä tätä sormusta, energia "kiillottaa" sinua, olemaan juuri sellainen kuin olet. Energia on manifestointiin ja omien tavoitteiden saavuttamiseen

Uusi upea hoito, nyt vain 50 euroa

(sis. hoidon ja materiaalin)

JUPITERIN KRUUNU 

Jupiterin kruunu avaa meidät jumalalliseen tietoisuuteen, auttaa meitä kanavoimaan viestejä. Jupiterin Kruunu avaa kruunuchakraa ja näin auttaa meitä olemaan yhteydessä korkeimpaan lähteeseen.

Uusi hoito, hinta  50 euroa

(sis. hoidon ja materiaalin) 

JUMALATAR EIR JA 

HÄNEN VIOLETTI SORMUS 

Jumalatar Eirin violetti sormus on erittäin voimakas ja mielenkiintoinen viritys, joka liittyy kolmannen silmän chakraan. Se on eteerinen jalokivi, joka voidaan sijoittaa kolmannen silmän chakraan sen avaamiseksi. Se voi auttaa meitä ymmärtämään, että jopa näkymättömät voidaan nähdä. Sen tarkoituksena ei ole näyttää sinulle, että sinun on käytettävä mitään erityistä menetelmää nähdäksesi asiat, vaan näyttää sinulle kuinka voimakas olento olet jo Jumalan luomus. Se muistuttaa sinua kuinka voimakas, kaunis ja hämmästyttävä olet. Olet jalokivi! Jumalatar Eirin violetti sormus auttaa sinua työskentelemään itsesi ja hengellisyytesi suhteen!

Uusi hoito ihana energia.

Hoito nyt vain 50 euroa

(sis. hoidon ja materiaalin) 

Neljä uutta hoitoa, jossa sinua todella ohjataan, sinun todellisten sielun unelmien suuntaan. 
Erittäin voimakkaita energioita.

ASTARA

Energia, joka antaa uusia alkuja, luottamusta ja herättää henkiin pysähtyneestä tilasta.

Hinta 50 euroa

ARKKIENKELI MIKAELIN IHMEIDEN OVI

Tässä hoidossa siis Ae Mikael opastaa sinua sielusi ja olemuksesi syvimpiin unelmiin ja toiveisiin mitä sinulla on. Hän myös poistaa sinulta kaikkea mielesi tarpeettomia ajatuksia ja pelkoja.

Hinta 50 euroa

ARKKIENKELI GABRIELIN VALKOINEN PORTTI

Tämä energia antaa maailman olla sinun! Avaa "hengellistä silmääsi" ja antaa selkeän kuvan siitä, mitä tulevaisuus voi tuoda sinulle. Se ei ole "Ennustamista", se näyttää sinun kykyjä. Mutta tärkeintä, se näyttää mitä todella syvin sielusi halu on.

Hinta 50 euroa

ARKKIENKELI MIKAELIN MAGENTA KUKKA

Tämä on rauhoittava ja hyvin lämmin energia, yhdistetty sydänchakraanne. Tämä energia auttaa sinua
rakastamaan itseäsi enemmän, avoimemmin. Tavallaan "Magenta Kukkaa"voidaan kutsua nimellä'henkilökohtainen ystäväsi'. Tämä tuo sinulle myös ohjausta ja viestejä tulevaisuudesta, riippuen tietenkin kuinka vastaanottavainen olet.

Hinta 50 euroa


Jokaisesta yli 100 euron ostoksesta saa kassa-alennuksen 10 % jos maksaa kaikki hoidot kerralla!