New energy

4 uutta hoitoa, jossa todella ohjataan sinua, sinun todellisten sielun unelmien suuntaan. Erittäin voimakkaita energioita, palaute on ollut huikea.

ASTARA

Energia, joka antaa uusia alkuja, luottamusta ja herättää henkiin pysähtyneestä tilasta.

Hinta 40 euroa

ARKKIENKELI MIKAELIN IHMEIDEN OVI

Tässä hoidossa siis Ae Mikael opastaa sinua sielusi ja olemuksesi syvimpiin unelmiin ja toiveisiin mitä sinulla on. Hän myös poistaa sinulta kaikkea mielesi tarpeettomia ajatuksia ja pelkoja.

Hinta 50 euroa

ARKKIENKELI GABRIELIN VALKOINEN PORTTI

Tämä energia antaa maailman olla sinun! Avaa "hengellistä silmääsi" ja antaa selkeän kuvan siitä, mitä tulevaisuus voi tuoda sinulle. Se ei ole "Ennustamista", se näyttää sinun kykyjä. Mutta tärkeintä, se näyttää mitä todella syvin sielusi halu on.

Hinta 50 euroa

ARKKIENKELI MIKAELIN MAGENTA KUKKA

Tämä on rauhoittava ja hyvin lämmin energia, yhdistetty sydänchakraanne. Tämä energia auttaa sinua
rakastamaan itseäsi enemmän, avoimemmin. Tavallaan "Magenta Kukkaa"voidaan kutsua nimellä'henkilökohtainen ystäväsi'. Tämä tuo sinulle myös ohjausta ja viestejä tulevaisuudesta, riippuen tietenkin kuinka vastaanottavainen olet.

Hinta 50 euroa


RAKKAUTTA, ANTEEKSIANTOA SEKÄ JUMALALLISTA JOHDATUSTA

Sain kanavoitua eilen 17.11. hoidon, jossa oli mukana Jeesus.

Hän antaa tässä hoidossa teille anteeksiantavaa rakkaudellista energiaa ja mukana on myös jumalallista johdatusta. Tein eilen testihoidon, ja palaute puhukoon hoidon tehokkuudesta. Itse kun otin hoidon, energia oli valtava, eli koko ruumis oli kuin paketissa, senn jälkeen tuli ihanaa energiaa ja minua kristallisoitiin. Minulla mtyös hoidettiin todella vahvasti kurkku- ja sydänchakraa eli jossain kohtaa hoitoa tuntui kun minun koko ruokatorveni olisi betonia. Ihanan voimakas, mutta samalla lempeä hoito.

Hoidon hinta on 50 euroa. Hoidon voi tilata allla olevalla lomakkeella.

Tässä palautteet hoidosta:

Jokaisesta yli 100 euron ostoksesta saa kassa-alennuksen 10 % jos maksaa kaikki hoidot kerralla!

Kundalini Reiki Millenium

Uusi Kundalini Reiki Millenium aktivoidaan 1- aktivoinnissa 3-tasoa. Eli enää ei tarvita 3 erillistä aktivointia, vaan yhdessä aktivoinnissa tapahtuu kaikki ja Kundalini tuli herää!

Olet suoraan Master-tasolla. Millenium antaa voimakkaimman energia mitä koskaan aikaisemmin. Aktivointi suoraan ja puhdas linja eli Kuthumi - Ole Gabrielsen - Minä.

1-tason viritys avaa parantavat kanavat ja voit kanavoida Reiki energiaa. Sinua valmistellaan, kundaliniin. Virityksessä kehon energiakeskuksia eli chakroja ja -kanavia avataan (paitsi juurichakra), solmut ja tukokset poistetaan. Pääenergiakanava kehossa kruunuchakrasta juurichakraan vahvistetaan ja valmistetaan kundalinin heräämiselle, jonka koet 2-tason virityksessä. Sydänkeskusta laajennetaan, chakrat ja energiakanavat käsistä kruunuchakraan avataan, jotta parantava energia pääsee virtaamaan.


Kundalinireiki 1-viritys vastaa Usui-reikin 1-2-3-tasoja.

2-tasolla Reiki kanavat vahvistuvat, Kundalini kanava alkaa heräämään, jossa tärkein energian kanava aukeaa kevyesti ja varmasti. Solar Pleksus avautuu ja valmistautuu tärkeään 3-vaiheeseen.

3-taso Täydellinen herääminen, Kundalini tuli on syttynyt

Yksi aktivointi, yksi hinta 99 €