Viestejä Rakkaudesta

Viestejä rakkaudesta

Haluatko saada ohjausta, haluaisitko opastusta päivittäiseen elämääsi?

Elämästäsi tulee sen jälkeen ihanaa, kuin ruusuilla tanssimista, ilman piikkejä. Ihania viestejä, opastusta.

Olen koonnut minikurssin, jossa opetan teille tekniikan, jolla saatte itse ottaa yhteyden enkeleihin ja pyytää heiltä opastusta itselle tai vaikka ystävälle!

Kurssi on vain 3 viikon mittainen ja opetan teille siinä tekniikan, miten te saatte viestejä rakkaudesta, enkeliltäsi.  Mukana on 4 hoitoa (arvo 200 euroa), jotka avaavat teidän yhteyttä rakkauden lähteeseen.

Kurssin hinta ainoastaan 80 euroa.

Tässä erään kurssilisen palaute:

Hoidot tuntuivat mm kylmänväreinä pitkin kehoa, välillä lämpönäkin. Ihania olivat! Ekan viikon puhdistus tuntui voimakkaana.
Buddhin avaus tuntui kihelmöintinä kitalaessa ja kielessä.. avauksen jälkeen pyysin apua tähän elämäntilanteeseen ja sain viestin suojelusenkeliltäni "Rakkaani, tutkaile itseäsi. Älä tee hätiköityjä päätöksiä. Olen vierelläsi".
Tilasin verkosta junalipun pari viikkoa sitten ja kas kummaa, paikkani oli vaunussa nro 1 ja paikan numero 111. Minua huvitti tämä :) Tiesin että enkelit asialla! Samoin olen löytänyt höyhenen. Niitä olen kyllä aiemminkin löytänyt. Yhdellä kävelylenkillä oli höyheniä ja kolikoita ym. Ja välillä auton radio vaihtaa itsestään kanavaa ja sieltä tulee jokin laulu, jossa on selkeä sanoma minulle.
Olen nyt saanut keinot, miten kommunikoida enkelien kanssa, ihanaa. Ennenkin uskoin niihin mutta en oikein osannut, esim tuo kirjoittaminen kanavoinnissa näyttäisi toimivan. Ja aion käyttää sitä.
Itse monesti meditoin ennen nukkumista sängyssä, ja silloinkin tunnen enkelienergian kun pyydän heiltä unienergiaa :D
Tulipas tästä pitkä juttu! Mutta kiitos tästä kurssista ️ Minulla on vahva tunne, että tapahtuupa mitä tahansa, olen enkelien ohjauksessa ja voin luottaa siihen. Olen kiitollinen.