Chakrakurssi

MANIFESTOINNIN TAIKAA


Kaikki lähtee sinusta, ensimmäisiä askelia kohti unelmia ja parempaa elämää on oman läsnäolemisen voima ja sen tunnistaminen. Se kaikki mitä tavoittelet asuu jo sinussa, on vain tehtävä matka sisimpään josta vastaukset löytyy.

Kun keho ja mieli on tasapainossa, alamme nähdä asioita selkeämmin, ymmärrämme matkamme suuntaa paremmin ja hyväksymme ylä- ja alamäet matkan varrella. Kipu kääntyy viisaudeksi ja rakkaus voimaksi

-On helpompi hengittää kun pelko väistyy.

Meillä on unelmia, ihan jokaisella. On pieniä ja suuria, joiden luokse me mieluusti menisimme oikopolkuja ja suorinta tietä.

Totuus on kuitenkin, että ennen päämäärää on tehtävä matka joka vie perille, vain ymmärtääksemme, että itse asiassa matka oli päämäärämme.

Sisäinen viisaus on jo matkalla kohti unelmiamme , kapuloita rattaisiin laittaa vain ego joka peittää huudollaan sisäisen äänemme, äänen joka ohjaisi meitä kevyesti ja helposti kohti harmoonisempaana elämää.


Sinä joka olet oman elämäsi päätähti, sinä jonka sisällä kaikki se asuu jo valmiiksi, olisiko aika ottaa se kaikki potentiaali käyttöösi ja löytää se tasapaino, voimaantuminen ja rauha jota me kaikki varmasti kaivataan tässä hektisessä maailmassa?


Tervetuloa mukaani ihanalle matkalle, jossa me teemme itsestämme paremman version.

Olen koonnut kurssin, jossa me luomme paremman version itsestämme ja elämästämme tulee ihanaa taianomaista.


Aloitamme Juurichakrasta, jossa me etsimme sielunsopukoistamme ne unelma mitä me oikeasti haluamme.

Sen jälkeen me lähdemme tutustumaan Tähtiporttichakraan ja lähetämme unelmamme Universumiin, Alkulähteelle.

Siitä jatkamme alaspäin chakroja ja alamme työstämään unelmiamme todellisuuteen. Käymme läpi puhdistamassa sinun uskomuksiasi, karmallisia siteitä ja kaikkea mikä on sinulla sisälläsi, jotka estävät sinua manifestoimasta unelmaelämääsi.

Me teemme tämän kaiken rakkaudella.

Kurssi sisältää:

12 chakrahoitoa, jotka jäävät sinulle ikuiseen käyttöön. Näin sinä voit hoitaa chakrojasi elämäsi loppuun saakka ja voit elää terveempää ja energisempää elämää

Runsauden-, vaurauden-, rakkaudenenkelit ovat mukana hoitamassa sinua. Kurssilla tulee siis olemaan paljon muitakin hoitoja, joilla hoidetaan sinua rakkaudella. Näin sinä puhdistut ja avaudut suuremmalle runsaudelle elämässäsi.

17 meditaatiota, joissa myös puhdistetaan ja ohjelmoidaan sinua uusiksi.

Paljon tietoa chakroista, manifestoinnista ja kuinka sinä saat elää yltäkylläisempää elämää.

Muista sinä ansaitset parasta!

Kurssin hinta 690 €