Sinä olet turvassa


Näiden energioiden tarkoituksena on auttaa sinua haastavina aikoina, silloin kun kaikki saattaa tuntua hieman kaoottiselta. Meille luodaan mielikuvia ja pelotellaan median ja yhteiskunnan kautta lähes päivittäin. Kun me löydämme oman sisäisen rauhan, sinä alat pikkuhiljaa luottamaan ympäröivään maailmaan ja mikään ulkopuolelta tuleva uhka ei enää pääse sinun energiakenttäsi läpi. Eikö sisäinen rauha olisikin tavoiteltava tila?

 Jos me yksi kerrallaan annamme parhaamme ja luodaan oman sisäinen rauhan temppeli, niin se voi vaikuttaa globaaliin muutokseen.

Tässä paketissa on 5 eri hoitoa, jotka hoitavat kaikkia sinun 7 päächakra, ne auttavat sitä kautta saamaan sinulle rauhaa ja luottamusta elämään, sekä auttaa nousemaa omaan voimaasi.

Hoidot on ladattu suoraan materiaaleihin ja on käytössäsi aina kun haluat hoitaa itseäsi, voit siis näillä energioilla hoitaa itseäsi elämäsi loppuun saakka.

Rakennetaan yhdessä jokainen oma sisäinen temppeli, jossa sinun ja läheistesi on hyvä olla.

Nämä 5 hoitoa maksavat vain 15 euroa!

Chakrojen tasapainotus

Aina kun chakra tukkeutuu, eli on "Ei-aktiivinen" tai yliaktiivinen, se vaikuttaa sinun fyysiseen, emotionaaliseen ja henkiseen tasapainoon.

Esimerkiksi jos olet kokenut pysyviä vaikeuksia ilmaista itseäsi, tuntuuko, ​​että kävelet emotionaalisessa "sumussa" tai kärsit toistuvasti pienistä fyysisistä sairauksista kuten kurkkukivusta?  -Nämä ovat kaikki merkkejä, epätasapainoisesta Kurkkuchakran toiminnasta.

Kun kaikki chakrasi ovat tasapainossa, voit paremmin henkisesti, fyysisesti, psyykkisesti.

Tässä hoidossa tasapainotan kaikki chakrasi niin alat voimaan paremmin.

Hoidon hinta 30€

Yksilöity energiahoito

Me voimme räätälöidä sinulle sopivan hoidon juuri sinun tarpeisiin sopivaksi. 

Yhdistelemällä eri energioita keskenään, saan niistä sinulle siihen hetkeen sopivan hoidon. 

Voimme laittaa hoitoon esimerkiksi ElMorayan ja Mikaelin puhdistamaan sinun negatiivisia energioitasi tai Samuelin ja Hilaroinin antamaan sinulle rakkauskylvyn.

Käytössä on monia energoita ja mahdollisuuksia paljon, ota rohkeasti yhtettyä ja kysy lisää.

Voit ottaa minuun yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kysyä mikä hoito olisi sinulle sopiva tähän hetkeen.

Hoidon hinta 30€

Yhdistä Chakrojen tasapainoitus sekä yksilöllinen energiahoito hoitopaketiksi hintaan 45€ 

Kaikki hoidot tehdään kaukohoitona ja ovat näin ollen turvallisia. 

Ota yhtettä!