Hoidot

Olen Kundalinireiki Master, Enkelihoitaja, lisäksi minulle on aktivoitu planeetta sekä jumalattarien energiat.

Minulla löytyy energiaa, jolla voin hoitaa sinun fyysisiä ja henkisiä vaivojasi, energiaa, joka tekee ihmeitä elämääsi, kun haluat ne vastaanottaa!

Voimme räätälöidä sinulle sopivan hoidon, voin siis yhdistellä eri energioita keskenään ja saan niistä sinulle siihen hetkeen sopivan hoidon.

Chakrat määritelmän mukaan, ovat ihmisen kehossa olevia energiakeskuksia. Ne auttavat säätelemään kaikkia sen prosesseja, elimistön toiminnasta immuunijärjestelmään ja tunteisiin. Seitsemän chakraa on sijoitettu koko kehosi, selkärangan pohjalta pään kruunuun. Jokaisella chakralla on oma värähtelytaajuus, väri ja hallitsee erityisiä toimintoja, jotka auttavat toimimaan sinua hyvin, inhimillisesti.

Ennen kuin määrittelemme chakroja ja tutkitaan kunkin merkitystä, on tärkeää ymmärtää yksi asia: olet energiaa. Kaikki elävät asiat luodaan ja ne koostuvat energiasta. Energiakeskusten kyky toimia optimaalisesti on se, mikä pitää sinut psykologisesti, emotionaalisesti, fyysisesti ja hengellisesti tasapainossa.

Chakra on termi sanskrit "pyörälle". Oikeutetusti, chakrat kuvataan säännöllisesti pyörivinä värillisinä energiapyörinä.


Chakrojen tasapainotus

Aina kun chakra tukkeutuu, eli on "Ei-aktiivinen" tai yliaktiivinen, se vaikuttaa sinun fyysiseen, emotionaaliseen ja henkiseen tasapainoon.

Esimerkiksi jos olet kokenut pysyviä vaikeuksia ilmaista itseäsi, tuntui siltä, ​​että olet kävelemässä emotionaalisessa "sumussa" tai kärsit useista taudin purkauksista tai kurkkukivusta, nämä ovat kaikki merkkejä, joilla voi olla epätasapainoinen Kurkkuchakra.

Kun kaikki chakrasi ovat tasapainossa, voit paremmin henkisesti, fyysisesti, psyykkisesti.

Tässä hoidossa tasapainotan kaikki chakrasi niin alat voimaan paremmin.

Hoidon hinta 50€

Yksilöity energiahoito

Me voimme räätälöidä sinulle sopivan hoidon juuri sinun tarpeisiin sopivaksi. 

Yhdistelemällä eri energioita keskenään, saan niistä sinulle siihen hetkeen sopivan hoidon. 

Voimme laittaa hoitoon esimerkiksi ElMorayan ja Mikaelin puhdistamaan sinun negatiivisia energioitasi tai Samuelin ja Hilaroinin antamaan sinulle rakkauskylvyn.

Käytössä on monia energoita ja mahdollisuuksia paljon, ota rohkeasti yhtettyä ja kysy lisää.

Voit ottaa minuun yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kysyä mikä hoito olisi sinulle sopiva tähän hetkeen.

Hoidon hinta 50€

Yhdistä Chakrojen tasapainoitus sekä yksilöllinen energiahoito hoitopaketiksi hintaan 80€ 

Kaikki hoidot tehdään kaukohoitona ja ovat näin ollen turvallisia. 

Ota yhtettä!