Tietoa chakroista

Chakrojen historia ulottuu vanhoihin intialaisiin Veda-kirjoituksiin ja niistä on mainintoja jo tuhat vuotta ennen ajanlaskun alkua. Hindulainen chakra oppi levisi buddhismiin, kiinalaiseen lääketieteeseen, kabbalauskontoon sekä joogaan.

Chakra opin mukaan koko universumi on lopulta energiaa, kehomme on energiaa.

Energiajärjestelmässämme on kolme osioita: energiakeho, energiakeskus eli chakrat ja energiakanavat.

Näiden energiajärjestelmien kautta tuotetaan, ilmaistaan, otetaan vastaan, muutetaan ja varastoidaan energiaa. Kaikki ympärillämme oleva on energiaa, kuten ihmiset, luonto ja koko maailmankaikkeus.

Chakroilla on kehossa omat paikkansa, värinsä ja tehtävänsä.

Chakra-sana tulee sanskriitin kielestä ja tarkoittaa pyörää. Energiakeskuksia kuvataankin pyöriksi tai pyörteiksi, ja niiden liike on spiraalimaista. Fyysinen keho toimii energian ja elämänvirran porttina henkisyydelle. Pyörteiden kautta voi päästä syvään tietoisuuden tilaan, syventää itsetuntemusta ja parantaa terveyttä.

Kun energiakeskus on auki, ihminen voi hyvin ja toimii tasapainoisesti. Jos chakra on kiinni, pyörii liian nopeasti tai liian hitaasti, ihminen voi huonosti.

Chakrojen hoitaminen ja tasapainottaminen eivät ole vaikeita eikä vaadi aikaisempaa kokemusta, harjoitellessa tulee hyväksi vähän kerrallaan. Alkuun pääsee helposti ottamalla hoitoja asiantuntiojoiden avustuksella, kuunneellessasi kehoasi hoitojen aikana alat ymmärtää miten energia kehossasi toimii.


Chakrojen tasapainotus

Aina kun chakra tukkeutuu, eli on "Ei-aktiivinen" tai yliaktiivinen, se vaikuttaa sinun fyysiseen, emotionaaliseen ja henkiseen tasapainoon.

Esimerkiksi jos olet kokenut pysyviä vaikeuksia ilmaista itseäsi, tuntuuko, ​​että kävelet emotionaalisessa "sumussa" tai kärsit toistuvasti pienistä fyysisistä sairauksista kuten kurkkukivusta?  -Nämä ovat kaikki merkkejä, epätasapainoisesta Kurkkuchakran toiminnasta.

Kun kaikki chakrasi ovat tasapainossa, voit paremmin henkisesti, fyysisesti, psyykkisesti.

Tässä hoidossa tasapainotan kaikki chakrasi niin alat voimaan paremmin.

Hoidon hinta 35€

Yksilöity energiahoito

Me voimme räätälöidä sinulle sopivan hoidon juuri sinun tarpeisiin sopivaksi. 

Yhdistelemällä eri energioita keskenään, saan niistä sinulle siihen hetkeen sopivan hoidon. 

Voimme laittaa hoitoon esimerkiksi ElMorayan ja Mikaelin puhdistamaan sinun negatiivisia energioitasi tai Samuelin ja Hilaroinin antamaan sinulle rakkauskylvyn.

Käytössä on monia energoita ja mahdollisuuksia paljon, ota rohkeasti yhtettyä ja kysy lisää.

Voit ottaa minuun yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kysyä mikä hoito olisi sinulle sopiva tähän hetkeen.

Hoidon hinta 35€

Yhdistä Chakrojen tasapainoitus sekä yksilöllinen energiahoito hoitopaketiksi hintaan 55€ 

Kaikki hoidot tehdään kaukohoitona ja ovat näin ollen turvallisia. 


Chakrahoidot


Yksittäin tilattuna hoitopaketti 35€/hoito tai 

kaikki kerralla tilattuna 240€ jolloin yhdelle hoidolle jää hinnaksi 20€.



Juurichakra hoitopaketti 35 €

Juurichakran tehtävä on huolehtia perustarpeiden tyydyttämisestä ja elämän jatkumisesta.Se pitää huolta materiaalisista perustarpeista eli elämästä selviytymisestä.

Hoidossa mukana Ae Gabriel, Ylösnoussut Mestari Buddha sekä sinun oma suojelusenkelisi.

Sakraalichakra hoitopaketti 35  €

Sakraalichakra työstää pelon ja häpeän tunteita ja auttaa avautumaan nautinnolle. Chakra huolehtii kehon nestekierrosta, kuten kyyneleistä. Kun chakra on tasapainossa, se pitää tunnekehon ja fyysisen kehon puhtaana tukoksista.

Minulle ohjattiin tekemään teille hoito, jossa ovat mukana;

Ae Gabriel, joka vasta sakraalichakrasta ja antaa sinulle samalla ohjausta eteenpäin.

Ylösnoussut Mestari Lanton energia vahvistaa
luovuutta, lisää elämänvoimaa ja kärsivällisyyttä.

Hänen syvällinen rakkautensa suo ymmärryksen elämän hiljaisesta liikkeestä, ja luo sinulle rauhan ja harmonian olotilan.

Lisäksi minua ohjattiin lisäämään tähän vielä Mestari Buddhan energia, joka vahvistaa Lanton energiaa ja antaa sinulle elinvoimaan lisää iloa.

Napachakra hoitopaketti 35  €

Tunteet, aistillisuus, seurallisuus, intohimo elämään, sieluntehtävän toteuttaminen.

Ae Haniel ja Ylösnoussut Mestari Lady Portia sekä Kuthumi antavat tässä hoidossa sinulle rakkautta, tasapainoa, selkeyttä nähdä oma polkusi ja elämäntehtäväsi. Samalla he tasapainottavat sinun maskuliinista ja feminiinistä energiaa. He auttavat löytämään sinua oman voimasi ja kannustavat sinua olemaan rohkeasti oma itsesi.

Solar Plexus hoitopaketti 35  €

Tähän chakraan liittyy tahdonvoima ja hallitseminen. Kun Solar Plexus on avoinna, koet hallitsevasi tilannetta ja sinulla on riittävä itsetunto.

Kun chakra ei toimi kunnolla, saatat olla liian passiivinen, etkä osaa tehdä päätöksiä tavallisissa arkisissa asioissa. Voit olla arka, etkä saa sitä mitä haluat.

Ae Uriel ja Ylösnoussut Mestari Kuthumi ovat sinua hoitamassa. He puhdistavat sinun chakrasi ja auttavat vahvistamaan sinun itsetuntoasi, samalla sinun intuitiosi vahvistuu.

Sydänchakra hoitopaketti 35  €

Ehdoton rakkaus, sydämen rehellisyys, sielun kosketus.
Sydänchakra eli sielunportti muodostaa chakrajärjestelmän keskuksen, se sijaitsee sydämen korkeudella, keskellä rintaa eteenpäin avautuen.

Tässä energiakeskuksessa on vilpittömän ja ehdottoman rakkauden, rehellisyyden ja luottamuksen tasapaino.

Tähän ihanaan hoitoon on tulossa hoitamaan sinua Arkkienkeli Samuel, Ylösnoussut Mestari Hilarion sekä Jumalatar Afrodite. He puhdistavat sinun Sydänchakrasi ja antavat parantavaa rakkaudellista energiaa sinulle niin henkiselle kuin fyysiselle puolelle. He antavat sinulle ohjausta eteenpäin, jos olet hukassa itsesi ja rakkautesi kanssa.

Kurkkuchakran hoitopaketti 35  €

Kun kurkkuchakra on tasapainossa, keskitymme paremmin, olemme tyytyväisempiä, parempia puhujia, taiteellisesti inspiroituneita sekä aktiivisempia henkisesti, sekä meidän aineenvaihduntamme toimii paremmin.

Ae Mikaelin ja ElMorayan hoito, jossa he puhdistavat Kurkkuchakran. Tekevät sinulle samalla irtipäästön sekä antavat rohkeutta tehdä elämässä muutoksia, jotka vievät sinua eteenpäin.

Otsachakran eli Kolmas silmä hoitopaketti 35  €

Tasapainoinen chakra saa meidät näyttämään ja tuntemaan itsemme nuorekkailta, olemme mieleltämme valppaita, terveitä, valmiita irtautumaan materialistisen omistamisen tarpeista, poistaa kuolemanpelkoa, avaa psyykkiset voimavaramme ja tuo esiin telepaattiset ja selvänäköisyyden lahjamme.

Hoito; Tässä hoidossa sinua on hoitamassa Ae Rafael, Jumalatar Eir sekä selvänäköisyyden enkelit. He kaikki hoitavat sinun otsachakraasi. Poistavat sieltä tukoksia, niin että sinun Kolmasilmä avautuisi. Muista, että se avautuu juuri sen verran, kun sinä olet valmis sitä avaamaan. Hoidossa myös saat parantavaa energiaa, rakkautta ja runsautta elämääsi.

Kruunuchakran hoitopaketti 35  €

Henkisyys, auttaminen ja palveleminen, vapautuminen ja puhdas tietoisuus.
Kruunuchakra avaa tietoisuutemme kauneuden uusille tasoille, rakkauden läsnäolon ohjaavaan valoon. Tämä chakra on tiemme ykseyteen kaiken elämän kanssa. Sen kautta tulemme tietoiseksi, että olemme jumalallisia olentoja rakastavassa universumissa.

Tähän pakettiin kuuluu kaksi hoitoa:

Ae Jofiel sekä Mestari Saint Germain puhdistavat sinun Kruunuchakrasi ja auttaa sinua vapautumaan puhtaalle tietoisuudelle sekä henkisyydelle.

Maria Magdalena tuo sinulle toisessa hoidossa rauhaa, myötätuntoa sekä ohjaa sinua omalle polulle.Maria Magdalena on nyt vahvasti läsnä meidän elämässämme, tuoden meille rauhaa ja myötätuntoa kanssaihmisiämme kohtaan. Nyt on kaikkien aika yhdistyä rakkauteen ja tuoda näin valoa lisää maailmaan.

Kausaalichakran hoitopaketti 35 

Kausaalichakran kautta voi saada informaatiota korkeimmista värähtelytasoista ja universaalista "tietopankista", joka laajentaa ihmisen ymmärrystä. Sen takia on hyvin tärkeää olla hyvässä yhteydessä itseensä ja hallita mielensä toimintaa. Ylivirittyneeseen mieleen ei mahdu suodattumaan näitä universaaleja ideoita.

Tasapinossa oleva chakra pystyy suodattamaan sielun voimaa mentaalikehoon, jos kykenemme irrottamaan itsemme riittävän tehokkaasti oppimistamme uskomuksista.

Hoito, jossa sinua ovat hoitamassa Ae Christel ja Maria Magdalena. Hoidossa ne puhdistavat sinun Kausaalichakran, sekä tasapainottavat sinun energioitasi, antavat rauhaa, rakkautta ja jumalallista ohjausta.

Sieluntähtichakran hoitopaketti 35  €

Upeaa, nyt avataan sinun sielusi, puhdistetaan sinua sekä tehdään sinun elämästäsi taikaa. Ae Zadkiel sekä karman enkelit puhistavat sinua ja sinun karmallisia siteitäsi. Ylösnoussut Mestari Merlin halusi tulla mukaan hoitoon, joka tuo elämääsi taikaa. Nyt on aika manifestoida.

Lisänä tähän pakettiin minulle ohjattiin antamaan teille Jumalatar Abundantian hoito, joka tuo sinulle hoidossa menestystä ja runsautta elämään.

Tässä paketissa on kaksi meditaatiota sekä lisänä tuhti tietopaketti Sieluntähtichakrasta, karmasta ja puhdistautumisesta.

Tähtiporttichakran hoitopaketti 35  €

Minulla on kunnia esitellä teille Arkkienkeli Metatron sekä Ylösnoussut Mestari Mooses, jotka tulevat hoitamaan nyt sinua ja puhdistamaan sinun Tähtiporttichakraa. He antavat sinulle samalla rauhaa, myötätuntoa. Valaisevat sinun polkuasi ja yhdistävät sinut Alkulähteen energioihin, joten saat paremmin ohjausta elämääsi.

Maatähtichakran hoitopaketti 35 

Sinun Maatähtichakraa on hoitamassa Ae Sandalfon ja Lady Portia, he puhdistavat sinun chakrasi, maadoittavat sinun. He myös tasapainottavat sinua, antavat itsevarmuutta, sekä vievät unelmiasi eteenpäin.

Ota yhtettä!