Menestyksen Polku

Menestys

Tervetuloa Menestyksen polulle

Tämä polku on siunattu menestykseksi. tällä polulla asuvat runsaus, vauraus, terveys, ilo, rakkaus sekä täydellinen itseilmaisu.

Kaikki nämä kuuluvat sinulle ja sinä olet valmis ne vastaanottamaan, jo ennen kuin tämä kurssi on saatu päätökseen. Tämä kurssin varrella ovat nämä kaikki, saat kokea ihmeet elämässäsi, jotka kuuluvat sinulle, jotka ovat olleet jo sinulla, mutta sinä et ole ollut vielä valmis niitä vastaanottamaan. Tämä polku johtaa sinut sinne, minä ohjaan sinua matkallasi.

Mutta kaikki tämä ihanuus, minkä sinä saat, sinä teet sen itse, minä olen vain oppaanasi ja minulla on kunnia johdattaa sinut sinne, missä sinun kuuluukin olla. Mikä on sinun paikkasi, missä sinun on tarkoituskin olla.

Ja missä se paikka on? Se paikka on tässä sinun ihan edessäsi. Sinä vain ehkä et sitä näe, koska sinulla on se muuri sinun edessäsi. Se muuri, joka estää sinua astumasta sille menestyksen polulle, joka sinulle on tarkoitettu. Sinä muistat ehkä jostain lapsuudestasi, mielikuvia ihanasta maailmasta. Mutta sitten se maailma katosi, se katosi vihan, katkeruuden, mustasukkaisuuden, kateuden ja muiden tunteiden taakse. Nämä negatiiviset tunteet rakensivat ympärillesi muurin, joka estää sinua näkemästä sitä polkua, joka on sinulle tarkoitettu, joka kuuluu sinulle jumalallisen oikeuden mukaan.

Mutta nyt sinä olet valmis, sinä olet valmis vastaanottamaan sen hyvän elämääsi. Sinä olet valmis astumaan Menestyksen polulle.

Ota vastaan nyt kaikki tämä siunaus, mikä sinulle on määrätty, jo ennen syntymääsi. Ketään meistä ei ole tuotu tänne maan päälle kärsinään, jokaiselle meille kuuluu se ilo, rakkaus ja yltäkylläisyys.

KURSSI SISÄLTÄÄ:

  • 20 viikon materiaalin, joka johdattaa sinua askel askeleelta kohti menestystä.
  • Yli 20 hoitoa, jossa hoidetaan sinua, niin että olet valmiimpi ja valmiimpi kohtaamaan sen onnen mikä sinulle kuuluu
  • Yli 10 meditaatiota, jossa viedään sinua kohti sinun unelmiasi
  • Facebook-ryhmä, johon liitän sinut, ja sielä saat olla niin pitkään, kun viihdyt, eli kurssi jatkuu sielä 20 viikon jälkeen.
  • Tarkan kurssiohjelman pääset katsomaan täältä:  https://www.miraclesbymirkku.com/menestys-kurssiohjelma/

Koko tämä paketti on arvoltaan, reippaasti yli 1000 euroa! Mutta sain luvan laittaa kurssin hinnaksi 333 € jonka voi sitten maksaa myös korottomasti erissä.

Kurssin voit aloittaa vaikka heti!

Lämpimästi tervetuloa kurssille mukaan, joka johtaa sinut menestykseen!

Lisätietoja ja kyselyjä voi laittaa viestillä tai sähköpostiin: 

miraclesbymirkku@gmail.com

Tai alla olevalla lomakkeella: