Rakkaudella

Rakkaudella


RAKKAUDELLA

Haluatko sinä alkaa voimaan paremmin?

Haluatko sinä saada elämääsi luottamusta lisää?

Haluatko enemmän iloa, rakkautta elämääsi?

Haluatko menestystä elämääsi, elämäsi jokaiselle osa-alueelle?

Jos vastasit kyllä, tässä sinulle vastaus:

Rakkaudella

Ryhmän ovet avattu. 

Tässä ryhmässä sinua hoitavat Enkelit, Arkkienkelit, Ylösnousseet mestarit, Jumalattaret ja kaikki Taivaalliset auttajat. He hoitavat sinua rakkaudella ja antavat sinulle elämääsi kaikkea. He antavat sinulle rakkautta, iloa, terveyttä, runsautta, yltäkylläisyyttä, ohjausta kaikkia elämän rikkauksia. Tässä ryhmässä sinä opit, että sinua rakastetaan aina. Oli elämäntilanteesi mikä tahansa, sinua rakastetaan ja autetaan eteenpäin.

Hoitoryhmä on suljettu ryhmä ja sinne pääsevät vain henkilöt, jotka ovat maksaneet aloittamismaksun 30 euroa.

Maksu on siis ensimmäiseltä kuukaudelta 30 € ja sen jälkeen vain 10 €/kk!

Teen ryhmässä hoitoja vähintään 20 kertaa/kk

Pyrin tekemään hoidot niin, että ne ovat vastaanotettavissa ma-pe välisinä aikoina.

Perjantain hoidon vielä ole ajatellut tehdä niin, että se on vastaanotettavissa koko viikonlopun.

Hoidot pyrin tekemään mahdollisimman monipuolisina, että kaikille olisi kaikkea. Tulee siis rakkaus, terveys, ilo, runsaus, vauraus, puhdistusta tms. hoitoja. Teen ne aina enkelten ohjauksessa, eli katson jokaiselle päivälle hoidon aamulla. Lataan siis hoidon aina aamulla ja yksi hoito on vastaanotettavissa kyseisen viikon ajan. Jos sinulla ei ole aikaa ottaa päivällä hoitoa voit ottaa sen vastaan, kun menet nukkumaan. Kyllä enkelit hoitavat sinua yöllä ja se onkin ehkä paras aika ottaa hoito vastaan, koska kun me nukumme, me olemme vastaanottavaisempia.

Ryhmään tulee myös meditaatioita, enkelinohjausta kerran viikossa sekä enkelikortteja tms. Miten minua aina ohjataan tekemään.

Tässä lyhkäisesti ryhmän toiminnasta. Voi olla, että tämä vielä laajenee. Nämä kaikki siis tulevat ryhmään, näitä ei oteta pois! Mikä tulee lisää, on vain plussaa sinulle!