Universaalia energiaa

Kundaliini Reiki

Reiki tarkoittaa universaalia elämän energiaa. Pääset sisään reikiin aktivoinnin kautta. Aktivoinnin aikana kehon energiakeskukset (chakrat) ja energiakanavat avataan ja vahvistetaan. Tällä tavoin pääset työskentelemään energian parissa ja voit kanavoida sitä kämmeniesi sivuchakrojen kautta. Voit ottaa energian käyttöösi aikomuksella. Reikillä voi myös hoitaa eläimiä, kasveja, energisoida vettä jne. On myös mahdollista vauhdittaa henkilökohtaista kehitysprosessiasi voimakkaasti avaamalla kundalini.

Mitä kundalini on?

Kundalini tarkoittaa sitä, että tietyt parantavat kanavat ja chakrat kehosta on avattu, ja sinulla on sitä kautta pääsy maan energiaan. Juurichakra, joka sijaitsee häntäluun lähellä välilihan tienoilla, toimii kundalinienergian sisäänpääsynä. Puhuttaessa kundalinienergiasta viitataan myös kundalinituleen. Tällöin energia kulkee alhaalta ylös juurichakrasta läpi koko kehon pääkanavaa pitkin ja ulos kruunuchakrasta. Avoin kundalini puhdistaa kaikki chakrat ja kehon energiakanavan, myös koko energiakehon.


Aktivoituminen laajentaa tietoisuutta ja mahdollistaa enemmän valoa, rauhaa ja rakkautta henkisellä tasolla. Kundalinireiki on todennäköisesti yksinkertaisin parantamisen ja itsensä kehittämisen väline, joka on olemassa!

KUNDALINIREIKI PLATINUM

KUNDALINI REIKIN historian suurin päivitys ja vahvin parantava energia!

Emme koskaan muuta tämän suurenmoisen järjestelmän olemusta.

Se tulee aina olemaan ainutlaatuinen, tunnistettava, helppokäyttöinen paranemismuoto.

Paranemisistunnot ovat edelleen lyhyitä, mutta hämmästyttävän tehokkaita!

Päivitys on kuitenkin mahtava uusien aikojen ja energiamuutosten jälkeen.

Saat myös uuden, nykyaikaisen käsikirjan.

-Ole Gabrielsen-

Me kaikki kasvamme tässä ajassa ja tämä tuotiin nyt meille, että paraneminen nopeutuu, saamme vahvemman tietoisuuden ja luottamuksen Jumalaan.

Uusi materiaali missä enemmän informaatiota. Tällä yhdellä aktivoinnilla olet myös Mastertasolla, voit siis hoitaa, aktivoida ja opettaa muita.

Kundalini Reiki Platinum aktivointi 149 €

Hoito 35 €

Voit ottaa aktivoinnit myös kolmessa osassa

Gold Reiki

Tämä energia on lempeä ja voimallisen rakkaudellinen energia. Se on korkea värähteinen valoenergia, joka tuo rauhaa ja seesteisyyttä elämään, auttaa anteeksiannossa itselle ja muille. Kehittää omaa positiivisuutta, näköä Sydänkeskuksen kautta. Tällä ei niinkään hoideta fyysisiä ongelmia vaan se auttaa kielteiseen ajatteluun. 

Sopii erityisen hyvin kaikkien tunne- ja mielen alueen ongelmien, pelkojen, negatiivisuuden hoitoon.

 Sanotaan, että fyysinen ja henkinen vaiva kulkevat yhdessä. Esim. masennuksessa kun et jaksa enää pitää itsestäsi huolta, liikut vähemmän, syöt epäterveellisesti joista seurauksena voi tulla myös fyysisiä vaivoja.

Tämä energia lisää elinvoimaa ja positiivista ajattelua. Se myös vahvistaa läheisyyden tunnetta muihin.
 

Aktivointi 50 €


Golden Shakti

Tämä reiki auttaa pääsemään eroon negatiivisista ja hyödyttömistä ajatuksista ja uskomuksista, sekä sellaisista esteistä, jotka estävät sinua olemasta oma itsesi.

Se auttaa ratkaisemaan negatiiviset ja tarpeettomat kytkennät.

Tämä energia tasapainottaa meridiaaneja ja se vaikuttaa myös chakroihin.

Energian säännöllinen käyttö auttaa sinua pääsemään eroon tukkeumista.

Golden Shakti myös herättelee seksuaalisuutta ja sen kanssa sinuksi tulemista. Golden Shaktin energia on siis myös vahvaa seksuaalista energiaa ja auttaa hyväksymään itsensä juuri sellaisena kuin olet. Vaikuttaa positiiviseen ajatteluun ja antaa uskoa omiin voimavaroihisi.

Tämä energia nopeuttaa sydän keskuksen kasvua.

Aktivointi 50 €

Purplereiki


Purplereiki on voimakas työkalu kaikenlaisten tukkeumien ja jumissa olevien

energioitten avaamiseen, sen voima ja nopeus ovat hämmästyttäviä.

Aktivointi 50 €

Abundance reiki Jumalatar Abundantialta

Tämä hämmästyttävä, voimakas Abundantia Reiki, jolla on voimakas "Punainen säde mestari Abundantialta",saa meidät kukoistamaan ja hyväksymään upean aineellisen maailman, josta meidän pitäisi nauttia katumatta!

• Runsaus
• Ilmentyminen
• Unelmatyön löytäminen
• Positiivinen ohjelmointi
• Energiapuhdistus
• Helppokäyttöinen
• Hyvä sekä aloittelijoille että kokeneille parantajille

Aktivointi 50 €


Lyyrareiki

Lyyrareiki on uusi hämmästyttävä järjestelmä, joka muuttaa näkökulmamme täysin energiaan ja sen paranemisen suhteen. Tämä energia tulee Muse Eraton lyyrasta.

Se yhdistää Reikin universaalin elämänvoiman ja äänenä, joka tulee Muse Eraton lyyrasta. Tämä järjestelmä toimii kaikkien chakrojesi kanssa kruunusta juurichakraan. Energia on erittäin helppokäyttöinen.

Kun olet virittynyt Lyyrareikiin, "hauska" alkaa! Lyyra on symboli, joka näyttää täsmälleen lyyralta. Sinun tehtäväsi on aktivoida Lyyraeikin energia ja antaa kehosi tuottaa kauniita ääniä.

Aktivointi 29 €

Ota yhtettä!