Kurssit

Kurssit

Tervetuloa ihanille, voimaannuttaville kursseilleni.

Kurssit toimivat kaikki tällä hetkellä nettikurssina, eli kaikki materiaali tulee sinun sähköpostiisi sovittuna aikana.

Minulle on tullut valtavasti positiivista palautetta kursseistani, jotka ovat erittäin tehokkaita henkisen alan kursseja.

Kurssitarjontaan pääset tututstumaan täältä:

Voimaannuttava  Polku 33-kurssi, jossa käydään koko elämä läpi ja laitetaan se "remonttiin" . Kurssi antaa eväät manifestointiin, mutta sielä käydään kaikkin henkiset lait läpi. Eli nämä opettelemalla, sinä saat elämästäsi taikaa. Nämä lait ei ole kenenkään "gurun" yksinomaisuutta, vaan nämä oppii jokainen, ja voi käyttää niitä omassa elämässään hyödyksi.

https://www.miraclesbymirkku.com/polku-33-nettikurssi/

hana, voimaannuttava enkelikurssi, joka todella vie sinut lähemmäksi enkeleiden maailmaa, joka on täynnä taikaa

https://www.miraclesbymirkku.com/enkelin-kosketus/


Tämä kurssi valmistui, "vahingossa" ja tilauksesta. Eli Facebook ryhmässäni tuli juttua rakkaudesta ja sen kaipuusta. Ja asia jäi kaivelemaan mieltäni, ja viesti tuli suoraan enkeleiltä, järjestää kurssi joka käsittelee rakkautta ja unelmia, mutta kurssi joka on kaikkien saatavilla!

https://www.miraclesbymirkku.com/sina-olet-rakkaus/

Tällä kurssilla opetan sinulle kuinka planeettaenergioilla pystyy parantamaan ja hoitamaan ihmistä ihan uskomattomalla tavalla. Ja tämä perustuu paljon ihmisen horoskooppiin eli ihmisen terveydelliset ongelmat ovat suurin osa kytköksissä hänen tähtimerkkeihinsä.

https://www.miraclesbymirkku.com/planeettaenergiakurssi/
Jokaisesta yli 100 euron ostoksesta saa kassa-alennuksen 10 % jos maksaa kaikki palvelut kerralla!