Hoidot & Aktivoinnit

Olen Kundalinireiki Master, Enkelihoitaja, lisäksi minulle on aktivoitu planeetta sekä jumalattarien energiat.

Minulla löytyy energiaa, jolla voin hoitaa sinun fyysisiä ja henkisiä vaivojasi, energiaa, joka tekee ihmeitä elämääsi, kun haluat ne vastaanottaa!

Voimme räätälöidä sinulle sopivan hoidon, voin siis yhdistellä eri energioita keskenään ja saan niistä sinulle siihen hetkeen sopivan hoidon.

Chakrat määritelmän mukaan, ovat ihmisen kehossa olevia energiakeskuksia. Ne auttavat säätelemään kaikkia sen prosesseja, elimistön toiminnasta immuunijärjestelmään ja tunteisiin. Seitsemän chakraa on sijoitettu koko kehosi, selkärangan pohjalta pään kruunuun. Jokaisella chakralla on oma värähtelytaajuus, väri ja hallitsee erityisiä toimintoja, jotka auttavat toimimaan sinua hyvin, inhimillisesti.

Ennen kuin määrittelemme chakroja ja tutkitaan kunkin merkitystä, on tärkeää ymmärtää yksi asia: olet energiaa. Kaikki elävät asiat luodaan ja ne koostuvat energiasta. Energiakeskusten kyky toimia optimaalisesti on se, mikä pitää sinut psykologisesti, emotionaalisesti, fyysisesti ja hengellisesti tasapainossa.

Chakra on termi sanskrit "pyörälle". Oikeutetusti, chakrat kuvataan säännöllisesti pyörivinä värillisinä energiapyörinä.

Aktivointipaketit


Mahtava henkinen matka, kestää noin vuoden, tässä ajassa löydät sen oman polkusi, itsesi ja miksi sinä olet tänne tullut.

Kaikki aktivoinnit nyt sinulle upeaan hintaan.

Saat joko yhden tai useamman paketin kerralla, ostaessasi kaikki saat huiman alennuksen!

Ota yhtettä!