Menestys

Menestyksen energiatArkkienkeli Sachiel

Runsauden enkeli! Tarkoittaa "Jumalan suojeluksessa". Sachielin energia liittyy rahaan, rahoitukseen, lakiin, politiikkaan ja uskontoon. Saat tällä energialla siis parannusta siihen, mihin sinulla on tässä hetkessä sinulle parasta.

Lanton oranssi lähde

Lanton oranssi lähde on energia, joka toimii kuin eteerinen suihkulähde. Se liikkuu kuin vesivirta ja se on yhteydessä Sakraalichakraan. Ensinnäkin se on puhdistamassa Sakraalichakrasi, jotta voit edelleen lisätä luovuuttasi, seksuaalisuuttasi, sisäisiä kykyjäsi ja runsauttasi.

Lanton oranssi säde

Tämä energia on runsautta, seksuaalisuutta ja kaikkea, mikä liittyy Sakraalichakraan. Se puhdistaa Sakraalichakran ja auttaa sinua työskentelemään täydellisessä kohtuudessa ja rauhassa. Olemaan linjassa ja tasapainossa muiden chakrojen kanssa.

Maan kolikko

Auttaa työskentelemään aineellisten ja maallisten asioiden kanssa. Maan kolikko on henkinen energia, ei vain "Haluan saada rahaa". Se on tarkoitettu yleisen runsauden energian nostamiseen!

Oranssi lautanen Arkkienkeli Jofielilta

Tämä energia liittyy Sakraalichakraan ja se voi auttaa puhdistamaan tämän Chakran ja avaamaan sinut runsaudelle, luovuudelle sekä maadoittaa ja luo yhteyden Äiti Maalle! Se auttaa myös ratkaisemaan seksuaalisuuteen ja hedelmällisyyteen liittyviä ongelmia.

Yksittäinen aktivointi 30 €

Koko paketti 100 €