Abundantia

Jumalatar Abundantian lahjat


Abundantia tarkoittaa "rikkauksia". Abundantia on roomalainen Jumalatar, joka antaa meille vaurautta, runsautta, menestystä ja onnea. Hän on erittäin viisas varainhoidossa ja auttaa sekä opastaa runsauksissa ja sijoituksissa. Hän on hyvinvoinnin suojelijatar ja auttaa turvaamaan arvoesineitä.

Olen koonnut tähän hänen lahjojansa teille. Täältä löytyy energioita, joilla voit saada ilmentymään elämääsi menestystä, millä elämän osa-alueella sitten haluat.

Kakki energiat ovat aktivointeja, eli tämä energia jää sinulle ja voit hyödyntää sitä elämäsi loppuun saakka. Näitä energioita käyttämällä, huomaat aineellisen sekä henkisen runsauden lisääntyvän. Sinun täytyy muistaa, että vaikka Abundantia antaakin sinulle aineellista hyvää. Hän haluaa, että kasvat myös ihmisenä ja jaat hyvää oloasi muillekin. Kuitenkin elämässä on tärkeintä se mitä olet sisältäpäin, ei se mikä näkyy ulospäin.

Jumalatar Abundantian reiki; Tämä hämmästyttävä, voimakas Abundance Reiki, jollaonvoimakas "Punainen säde mestari Abundantialta", saa meidät kukoistamaan ja hyväksymään upean aineellisen maailman, josta meidän pitäisi nauttia katumatta!

Aktivointi 49 €

Kiitollisuuden vihreä energia; auttaa nostamaan sinun värähtelytasosi syvän kiitollisuuden tasolle. Tuo värähtely houkuttelee yltäkylläisyyttä! Tämä sinun on hyvä tietää ja muistaa!

Aktivointi 15 €

Punainen lasersäde; Yhdistyy Juurichakraan tasapainottaen sitä. Henkilöstä riippuen yhden tai useamman hoitokerran jälkeen ensimmäinen chakrasi on tasapinoisempi. Mutta ei vain sitä, käsityksesi yltäkylläisyydestä muuttuu pysyvästi.

Aktivointi 15 €

Abundantian elämänvoima; Tämä energia liittyy kruunuchakraan ja se on siellä inspiroimassa sinua sekä samalla parantaen sinua. Se auttaa tuomaan esiin tarpeenne, sisäiset potentiaalinne, lahjakkuutenne ja inspiraationne valoon.

Aktivointi 15 €

Ravitseva energia; Tämä ihana energia liittyy läheisesti sisäiseen lapseesi. Se on hyvin hienovarainen ja hellävarainen ja auttaa sinua olemaan hyvin hoidettu äitimäisellä tavalla, ikään kuin niin ei olisi ikään tehty.

Aktivointi 15 €

Kultarahaenergia; Kulta on synonyymi jotain erittäin arvokasta ja mukavaa. Joten ei ole niin, että kaikki mihin, kosket muuttuvat rahaksi, mutta kaikki mihin kosket, teet siitä hyvää. Kyse on myös hyvien asioiden tekemistä elämässä.

Aktivointi 15 €

Abundantian siunaus; Tämä energia on universaalia ja globaalia, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä sekä itsellesi että muille ihmisille.

Aktivointi 15 €

Abundantian elämänvoima; Tämä energia liittyy kruunuchakraan ja se on siellä inspiroimassa ja sekä samalla parantaa sinua. Se auttaa tuomaan esiin tarpeenne, sisäiset potentiaalinne, lahjakkuutenne ja inspiraationne valoon

Aktivointi 15 €

Hyveiden sormus; Tämä energia auttaa sinua sitoutumaan itsekunnioitukseen ja itsensä rakastamiseen. Se antaa sinulle käsityksen siitä, kuka todella ja syvästi olet ja miten hyväksyä ja rakastaa itseäsi sellaisena kuin olet.

Aktivointi 15 €

Abundantian ihme; Sinun pitäisi olla tunne, että sinulla on se. Sinun pitäisi värähtää kuin sinulla olisi yltäkylläisyyttä ympärilläsi. Tämä energia auttaa sinua manifestoinnissa.

Aktivointi 15 €

Abundantian punainen kolikko; energia on erinomainen rahan lataamiseen!

Aktivointi 15 €

Abundantian punainen ympyrä; Tämä on energia sekä fyysiseen runsauteen että henkiseen runsauteen! Energia vahvistaa ilmenemiskykyjämme.

Aktivointi 15 €

Tilaa palvelumme

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.